30 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:15

Mete Gazoz Yine 12'den Vurdu! Ünlü Okçunun Sevgilisini Görenler Hayran Kaldı! Bakın Sevgilisi Ne İş Yapıyormuş!

Mete Gazoz Yine 12'den Vurdu! Ünlü Okçunun Sevgilisini Görenler Hayran Kaldı! Bakın Sevgilisi Ne İş Yapıyormuş!

2020 Tokyo olimpiyat yarışmalarında ülkemize altın madalya kazandırarak gururumuz olan Mete Gazoz geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile görüntülendi. Mete Gazoz'un sevgilisinin güzelliğine herkes hayran kaldı. İşte milli okçumuz Mete Gazoz'un dillere destan güzelliğiyle sevgilisi!

2020 Tokyo olimpiyatlarında ilk kez ülkemize madalya kazandıran Mete Gazoz ülkemizin gurur kaynağı olmuş, tüm haberler uzun bir dönem Mete Gazoz'un başarısını konuşmuştu. Küçük yaştan beri ok atma eğitimi alan ünlü ismin yaptığı isin büyük derecede konsantrasyon gerektiğini söylemişti. Ailesinin ve tüm Türkiye'nin desteğini alan Mete Gazoz sempatik tavırlarıyla da çok sevilmişti. Özellikle kendine özgü zafer hareketi ile bilinen Mete ayakta alkışlanmıştı. Mete Gazoz son dönemde aşk hayatıyla gündeme geldi. Milli okçunun sevgilisini görenler Mete bu kez yine 12'den vurmuş yorumlarına neden oldu. İşte Mete'nin çok merak edilen sevgilisi...

Gurur Kaynağımız! 

Mete Gazoz Tokyo Olimpiyatlarında sergilediği başarısından sonra aşk hayataıyla da gündeme geldi. Büyük çıkışından sonra çeşitli programlara katılan ünlü isim sosyal medyasından da binlerce takipçi kazandı. Kısa sürede adını tüm dünyaya duyuran Mete Gazoz doğal ve sempatik halleriyle de herkesin kalbinde tahtını kurdu. 19 yaşında olan Genç sporcu daha önce profesyonel olarak ilk kez Bakü'de ülkemizi temsil etmişti. 

Mete Gazoz'un Sevgilisi Bakın Kim?

Ödüllere doymayan Mete Gazoz en son GQ ödül törenine katılmış ailesini ve sevenleri bir kez daha gururlandırmıştı. Yılın sporcusu ödülüne sahip olan ünlü isim asıl dikkatleri törene birlikte katıldığı partneri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. isminin Melike Ayvaz olduğu bilinen partnerinin, Mete'nin sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Grafiker olan Melike Ayvaz Mete'ye özel gününde eşlik etmişti. Bazı grafiklerinde Mete Gazoz'un da resimlerine yer alan Melike, sevgilisi ile kameralara uzun uzun pozlar verdi. Genç çiftin şıklığı herkesin beğenisi kazandı. 

Mete 12'den Vurdu! 

Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz'ın güzelliği de dikkatlerden kaçmamıştı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan fotoğrafları üzerine bazı takipçileri Mete yine 12^den vurmuş yorumlarında bulunmuşlardı. Spor hayatının yanı sıra aşk hayatındaki gelişmelerle hayranlarını mutlu eden Mete Gazoz'un sevgilisiyle çok yakıştığı yorumlarında yapılırken binlerce mutluluk dilekleri aldı. Bazı hayranları ise sevgilisi nedeniyle işindeki istikrarı koruyamayacağını savundu. Siz Mete Gazoz ve sevgilisi hakkında neler düşünüyorsunuz?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış