30 Aralık 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Yasak Elma Dizisinde Senarist Bile İşin İçinden Çıkamayacak! Her Şey Karmakarışık Oldu Yıldız'ın İntikamı Kötü Olacak! Kumru Daha Çok Dayak Yiyecek

Yasak Elma Dizisinde Senarist Bile İşin İçinden Çıkamayacak! Her Şey Karmakarışık Oldu Yıldız'ın İntikamı Kötü Olacak! Kumru Daha Çok Dayak Yiyecek

FOX TV’de yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen dizi Yasak Elma dizisinin son bölümünde yaşananlar ortalığı karıştırdı.

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma’da ortalık bir hayli karıştı. Yıldız karakterinin intikamı büyük ses getirirken, Kumru’nun da dayak yiyeceği sıkça konuşulmaya başlandı. Dizinin sevenleri ise şaşkın durumda. Peki Yıldız, intikamını alabilecek mi? Dizide bundan sonra neler yaşanacak? Hepsi ve Yasak Elma dizisi hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizin detaylarında yer alıyor.


FOX TV’de yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana izleycileri ekrana adeta kilitleyen dizi Yasak Elma’da işler çığırından çıkmış durumda.  Başrollerini Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Şevval Sam gibi isimlerin paylaştığı dizinin son bölümünde yaşananlar dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi.


Dizide Kumru’nun son hamlesi Yıldız’ı çok fena bir şekilde etkiledi. Çağatay’a aşık olan Yıldız’ın gözlerinin önünde yapılan hamle sonrasında Yıldız’ın sinirlerininin bozulmasına neden oldu. İşte dizide yaşananlarla ilgili merak edilen son detaylar...


Kumru, Yıldız’ın Kapısını Çaldı


Milyonları ekran başına kilitleyen dizinin bir önceli bölümünde Kumru ve Ömer evlenmeye karar vermişti.Tüm kararlarını Çağatay’a daha yakın olmak için alan Kumru’nun Yıldız’ın kapısını çalması büyük şaşkınlık yarattı.
İkili boşanma kararı verirken; Kumru ise Yıldız’ın evine gitti ve Yıldız’la konuşmaya çalıştı. Kumru Yıldız’a dönerek kendisi konusunda hiçbir zaman Yıldız’ın kazanamayacağını söyledi.  Bu yorumun ardından ise Yıldız büyük bir şok yaşadı. Kumru ayrıca Çağatay’a da “Geç kalmadım değil mi sevgilim?” sorusunu sordu.


Çağatay’ın yanıtı ise “Tam zamanında geldin hayatım” oldu.İkilinin  bir anda öpüşmesi ise gündem oldu. Tüm bunlar gözler önünde yaşanırken; Yıldız’ın intikamı dikkat çekti.


Yıldız’ın İntikamı Şok Etkisi Yarattı


Kendisine yapılanları asla afetmeyen bir karakter olan Yıldız, önceki bölümlerde de aldığı intikamlarla dikkat çekmişti.


Yasak Elma dizisini yeni bölümü hakkında bir fragman henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin hayranları büyük bir kargaşa yaşanmasını bekliyor. Dizinin hayranları Yıldız karakterinin daha fazla ön planda olmasını talep ediyor. Yasak Elma dizisinin bir sonraki bölümünde yaşanacaklar şimdiden merak konusu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış