30 Aralık 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Üç Kuruş Dizisinin Yıldızı, Seferin Kızı Dizisine Kapak Gibi Gönderme Yaptı! Uraz Kaygılaroğlu İsmini Söylemedi Ama...

Üç Kuruş Dizisinin Yıldızı, Seferin Kızı Dizisine Kapak Gibi Gönderme Yaptı! Uraz Kaygılaroğlu İsmini Söylemedi Ama...

Üç Kuruş dizisinin yıldız oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’nun ekip arkadaşları ile bir araya geldiği yemek öncesinde yaptığı açıklamalar gündem oldu. Kaygılaroğlu, isim vermedi ancak herkes kimden söz ettiğini anladı. Peki Kaygılaroğlu ne demek istedi. Tüm merak edilenler haberimizin detaylarında...

Son İki Yılın Parlak İsimlerinden


Son iki yılın en parlak oyuncularından biri de Uraz Kaygılaroğlu. 2008 yılından bu yana ekranlarda yer alan oyuncu pek çok açıdan izleyiciler tarafından sevilen ve başarılı bulunan bir oyuncu. Sefirin Kızı projesiyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu bu yıl ile birlikte Üç Kuruş adlı dizide hayranları ile buluştu. Ayrıca belirtmekte fayda var ki oyuncu Cem Yılmaz’ın Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinde de Uraz Kaygılaroğu rol alan yıldız isimler arasında yer aldı.


Yılbaşı Yemeği Öncesinde Ne Mesaj Verdi?


Üç Kuruş dizisiyle yeni sezona başlayan Uraz Kaygılaroğlu, yeni dizisindeki rolü ile de büyük bir beğeni topluyor. Kaygılaroğlu, ekip arkadaşları ile birlikte yemekte buluştu. Yemek öncesinde yapılan açıklamalar ise dikkat çekti.
Üç Kuruş dizisinde mutlu olduğunu kaydeden Kaygılaroğlu, ekip arkadaşlarının da çok kıymetli olduğunun altını çizdi.  “Çalışması çok zevkli, çok uzun saatler çalıştığımız, çok mekan dolaştığımız, çok sokakta olduğumuz, kış için çok zorlayıcı olabiliyor” diyen başarılı oyuncu çalışma şartlarının zor olmasına rağmen motivasyonu yüksek olan bir ekiple çalışmanın önemine değindi. Önümüzdeki yıllarda da başarılı projelerde yer almak istediğini söyleyen Uraz Kaygılaroğlu, gelecekten umut olduğunu sözlerine ekledi.


Sefirin Kızı Göndermesinde Ne Dedi?


Uraz Kaygılaroğlu’na kariyerinde yükseliş yaşadığı hatırlatması yapılması üzerine Kaygılaroğlu, özellikle 2020 ve 2021 yıllarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Son iki yılda her şeyin yolunda gittiğini belirtmen başarılı oyuncunun bu söylemleri Seferin Kızı dizisine bir atıf olarak yorumlandı.
Uraz Kaygılaroğlu, Seferin Kızı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayarak ciddi bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Kaygılaroğlu, 2021 yılında ise Üç Kuruş dizisi ile ekranlarda yerini almıştı.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış