31 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Pınar Altuğ O Yoruma Ağzını Bozdu! Kocan Oğlun Gibi Görünüyor Diyen Takipçisine Verdiği Yanıt Şok Etti!

Pınar Altuğ O Yoruma Ağzını Bozdu! Kocan Oğlun Gibi Görünüyor Diyen Takipçisine Verdiği Yanıt Şok Etti!

Çocuklar Duymasın dizisinden tanıdığımız Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden kendisine yorum yapan bir takipçisine ateş püskürdü. Gören herkes şok oldu. Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan hakkında yorum yapan takipçisi sert bir dille uyarı alarak konu kapatılmaya çalışıldı.

Çocuklar Duymasın dizisiyle tanınan Pınar Altuğ uzun dönem bu dizide rol almıştı. Pınar karakterine hayat veren ünlü isim iki çocuğu olan anne rolündeydi. Ekranların sevilen dizileri haline gelen Çocuklar duymasın uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönerek hayranlarını sevindirmişti. Çocuklar duymasın dizisinin tekrar dönüşüyle Pınar Altuğ'un yeni imajıda hayranlarından tam puan almayı başarmıştı. Şuan bir projede yer almayan Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile evlilik yapmış, bu evliliklerinden Su isimli kızları dünyaya gelmişti. Sosyal medya adresini aktif olarak kullanan Altuğ özel hayatı hakkında bir yorum yapılınca kayıtsız kalamadı. Takipçisine verdiği sert yanıt herkesi şaşırttı. 

Pınar Altuğ Atacan'ı Soyunma Odasında Öpmüştü! 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan beraber rol aldıkları İlk Aşkım dizisinde tanışmışlardı. Pınar Altuğ ilişkide ilk adımı atan ki olmuş soyunma odasında Yağmur Atacan'ı öpmüştü. Aralarında 8 yaş olması bazı insanlar tarafından yadırganmış hatta bir çok olumsuz eleştirilerin hedefinde yer almıştı. Tüm bunlara rağmen yaşadıkları aşkın arkasında duran ikili kısa süre sonra evlenme kararı almıştı. 2008 yılında evlenen çiftin bir sene sonra kızları dünyaya gelmişti. Su ismini verdikleri kızları ilişkilerini farklı bir noktaya taşımalarına neden oldu. 

Yaş Farkından Eleştirildi

Geçtiğimiz senelerde Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin boşanma kararı aldıkları haberleri ortaya çıkmıştı. Maddi nedenlerden ötürü boşanacakları söylenen çift haberleri yalanlamış, aşklarına kaldıkları yerden devam etmişlerdir. Günümüzde sosyal medya üzerinden oldukça aktif şekilde paylaşımlarda bulunan çiftimiz, hayranlarıyla her anını paylaşmaktadır. Geçtiğimiz günlerde yine paylaşımda bulunan Pınar Altuğ  bir takipçisinin olumsuz eleştirisinin hedefinde oldu. Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ arasındaki yaş farkına değinen kullanıcı Pınar Altuğ tarafından eleştirildi. 

Eşek Kadar Kadın Yorumu! 

Bir fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ'a Eşek kadar kadın bula bula çocuk yaşta bir adamla evlendiniz. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes yazdı. Ünlü oyuncu bu sözlere karşılık Ah hay Allah siz daha uygun birini bulun o zaman ben boşanıp onunla evleneyim. Te Allah'ım  gerçekten manyaksınız ifadeleri ile karşılık verdi. Ünlü oyuncunun hayranları ise bu mutlu aileden ne istiyorsunuz diyerek isyan etti. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış