31 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Atv Yalnız Kurt Dizisinde Sırlar Ortaya Çıktı! Kurtlar Vadisi Gibi Olacak Dizide Yeni Gelişmeler Var

Atv Yalnız Kurt Dizisinde Sırlar Ortaya Çıktı! Kurtlar Vadisi Gibi Olacak Dizide Yeni Gelişmeler Var

ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisi henüz üç fragman yayınlamasına rağmen birçok dizisever tarafından merakla beklenen yapımlar arasında öne çıkıyor. Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Osman Sınav’ın yapımcılığını üstleneceği Yalnız Kurt’ta neler olacak? Yeni bir Kurtlar Vadisi mi geliyor?

ATV Ekranında Seyirci İle Buluşacak

Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlardan biri olan Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Osman Sınav’ın yeni projesi birçok diziseveri heyecanlandırdı. Sınav’ın yeni projesi Yalnız Kurt için ciddi bir çalışma içerisinde olduğu da göz önünde bulundurulunca pek çok seyirci diziyi şimdiden büyük bir merakla bekliyor.

ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Yalnız Kurt dizisi, pek çok açıdan Kurtlar Vadisi dizisinin çokça beğeni alan ilk sezonuna benzetiliyor. Dizi için bugüne kadar yayınlanan üç fragman, diziseverlerin heyacanını yükseltirken gözler, dizinin ilk  bölümünün ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyor.


Dizinin Konusu Ne?


Başrollerinde Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal’ın bulunduğu dizinin fragmanları birçok insanda Kurtlar Vadisi tadında bir dizi hissiyatı uyandırıyor. Dizide 1956 yılında Türkiye’nin NATO’ya girmesi ile başlayan süreç ele alınıyor. Ayrıca dizi kadrosunda birbirinden önemli oyuncular da yer alıyor.  Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi isimlerin yer aldığı dizinin üçüncü fragmanı pek çok seyirci için etkileyici bulundu.


Osman Sınav Ne Söyledi?


Türk televizyon tarihinin en dikkat çeken yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi’nin yapımcılığını üstlenen Osman Sınav’ın yeni dizi için yorumları da pek çok Kurtlar Vadisi hayranı tarafından merak ediliyordu. Yapımcı Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisi için şunları söyledi: “Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.”


Öte yandan Yalnız Kurt dizisinin “Yetim kurtların hayatında aşka yer yoktur” şeklindeki sloganı ise birçok diziseverin dikkatini çekti.


Öte yandan birçok insanın yeni diziden de Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonunda alınan tadın alınacağını söylemesi de Yalnız Kurt dizisinden beklentileri artırıyor. Birçok seyirci dizinin bir an evvel ATV ekranlarında yayınlanacağı günü bekliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış