31 Aralık 2021 13:01 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Masterchef İzdivaç Programına Döndü! Yakında Düğün Var! 2 Yarışmacı Evlilik Kararı Aldı

Masterchef İzdivaç Programına Döndü! Yakında Düğün Var! 2 Yarışmacı Evlilik Kararı Aldı

Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef Türkiye’de inanılmaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’yi ekran başına toplayan programa bu kez de evlenme teklifi damga vurdu. Peki Masterchef Türkiye’de neler yaşandı? Hangi yarışmacı evlenme teklifinde bulundu? Programda neler yaşandı?

Sevenleri Merakla Bekliyor


TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışması bu kez de sürpriz bir evlenme teklifi ile gündeme geldi. Programın yayınlanan son bölümünde Mavi ve Kırmızı takımın kıyasıya mücadele etmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Yarışma bu kez de bir evlilik teklifi ile gündeme geldi. Yayınlanan son bölümde hem Dilara’nın hem de Sergen’in tavırları dikkatlerden kaçmamıştı. İklinin evlenme yoluna girdiği yönündeki iddialar ise sevenleri tarafından merakla bekleniyor.


Birlikte Düet Yaptılar


Acun Medya tarafından ekranlara gelen Masterchef yarışmasında Dilara ve Sergen’in tavırları her geçen gün dikkat çekmeye devam ediyor. İkilinin çekimler sırasında birlikte fotoğraf çekilmeleri ile de sık sık dikkat çekiyorlardı. Öte yandan O Ses Türkiye yarışmasında Dilara ile Sergen’in düet yapması da gözlerden kaçmamıştı.


Masterchef Türkiye’nin yayınlanan son bölümünde anneler ve yarışmacılar birlikte yemek yaptı. Yarışmada  Sergen ve Dilara’nın annesinin birbirine olan yakınlığı ise yine dikkatlerden kaçmadı. İddiaya göre Sergen ve Dilara’nın aileleri de ilişkiye onay verdi. Aileler de tüm evlilik detaylarını konuştular.


Ne Zaman Evlilik Teklifi Yapacak?


Tüm bu gelişmelerin ardından gözler Sergen’e çevrildi. Yaşananların ardından Sergen’in bir evlilik teklifinde bulunacağı ve bir aşkın başlayacağı yorumları yapılırken birçok Masterchef Türkiye izleyicisi “Dilara ve Sergen’in düğününü izleriz artık”, “Dilara evet diyecek”, “Annelerde tanıştı! Bu iş tamam” yorumlarını kullanmaya başladı.


Masterchef Türkiye’nin yayınlanan son bölümünde Dilara Başaran’ın Sergen’in annesine çok yakın olduğunun görülmesi ise birçok seyirci tarafından umutla karşılandı.


Tüm bu iddiaların ardından neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen yarışma Masterchef Türkiye’nin hayranları özellikle Sergen-Dilara ilişkisinin ne boyuta varacağına dair büyük bir merak içerisinde bulunuyorlar. Sergen-Dilara ilişkisinin önümüzdeki günlerde daha sık konuşulmaması için hiçbir sebep bulunmuyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış