31 Aralık 2021 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Gelinim Mutfakta Songül Karlı Gelmiyor Ama Onun Yerini Dolduracak İsim Geliyor

Gelinim Mutfakta Songül Karlı Gelmiyor Ama Onun Yerini Dolduracak İsim Geliyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışmasında programı kimin sunacağı sorusu hala büyük bir merak konusu olarak yanıtlanmayı beklerken sunucunun kimin olacağına dair iddiaların da arkası kesilmiyor. Peki ekranların sevilen programının daimi sunucusu kim olacak?

İlk Sunucusu Fatih Ürek Olmuştu


Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının en sevilen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğu birçok isim tarafından yapıldı. Ancak programda istenilen ritim tam olarak yakalanamıyor. Sevilen programı her hafta ünlü bir ismin sunduğu bir dönem bile yaşanmıştı. Ancak programın daimi sunucusunun ki olduğu da belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta programı bundan sonra kim tarafından sunulacak?
Kanal D ekranlarından yayınlanmaya başladığı 2018 yılından bu yana çok sevilen gündüz programları arasında yer ala Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışması, ilk yayınlarında Fatih Ürek’in sunumuyla ekranlarda bulunuyordu. Fatih Ürek’in 2020 yılında programa veda etmesiyle Onur Büyüktopçu programın sunuculuğunu üstlenmişti.


Büyüktopçu isminin ardından da programda önemli isimler de sunuculuk yapmıştı. Seda Sayan ve Demet Akalın da programda sunuculuk deneyimi yaşamıştı. Ancak Demet Akalın’ın yoğun konser temposu, programı bırakmasına sebep olmuştu.

Her Hafta Ünlü Bir İsim Sunmuştu


Akalın’ın programdan ayrılmasının ardından program yeni bir döneme girdi ve her hafta ünlü bir isim Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlendi. Geçtiğimiz aylarda da sunucu Turgay Başyayla'nın, Gelinim Mutfakta'nın yeni kalıcı sunucusu olacağı açıklanmıştı. Ancak programda bir kez daha değişikliğe gidildiği iddia edildi ve yeni bir sunucunun programda kalıcı olarak yer alacağı öne sürüldü. Peki Gelinim Mutfakta programının bir sonraki sunucusu kim?

Kalıcı Sunucu İçin Çarpıcı İddia


Programın sunucusunun kim olacağına ilişkin kafa karışıklığı ise sürüyor. Bir diğer iddiaya göre programın ünlü isimlerin her hafta sunuculuk yaptığı formata dönme imkanı bulunuyor. Ancak en güçlü ve çarpıcı iddi ise programın kalıcı bir sunucu ile anlaşacağı yönünde. Söz konusu iddiaya göre rogramı kalıcı olarak Nursel Erginismi sunacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış