2 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:47

Çağatay Ulusoy'un Dizideki Partneri Belli Oldu! Süslü Korkuluk Dizisi Ortalığı Yıkacak O! İşte Çağatay Ulusoy'un Dizideki Partneri!

Çağatay Ulusoy'un Dizideki Partneri Belli Oldu! Süslü Korkuluk Dizisi Ortalığı Yıkacak O! İşte Çağatay Ulusoy'un Dizideki Partneri!

TV8 kanalında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisi oyuncuları yavaş yavaş ortaya çıkarken, Çağatay Ulusoy'un dizide yer alacak olan partneri sonunda belli oldu. Mükemmel uyumu yakalayan çift daha önce de başka dizilerde birlikte yer almıştı!

TV kanalında yeni yayın hayatına başlaması beklenen Süslü Korkuluk dizisi şimdiden yayınlanan fragmanı ile olay yarattı. Daha önce Yalı Çapkını olması beklenen dizi, oyuncu Çağatay Ulusoy'un beğenmemesi üzerine değiştirilerek Süslü Korkuluk adını aldı. Senaryoda değişiklik yapılıp yapılmadığı henüz bilinmezken Süslü Korkuluk dizisinden yayınlanan kısa bir kesitle bile oldukça konuşulmasına neden oldu. Dizi hakkında en çok merak edilen ise oyuncu Çağatay Ulusoy'un partneri oldu. Beklenen haber sonunda geldi. Çağatay Ulusoy ve partnerinin ise daha önce bir dizide yer aldıkları ortaya çıktı. İşte Süslü Korkuluk dizisinin öğrenilen yeni ismi! 

Ünlü Yapımlarda Yer Almıştı! 

Daha önce birçok projede yer alan Çağatay Ulusoy, İçerde, Medcezir, Hakan Muhafız dizilerinde yer almıştı. Ayrıca Delibal ve Yeşilçam filmleriyle büyük ses getirmeyi başarmıştı. Ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yepyeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanmaktadır. Çok yakında TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen Süslü Korkuluk dizisi yeni fragmanıyla şimdiden izlenme rekorları kırdı. Yakışıklı oyuncunun dizideki partneri ise merak konusu oldu. 

Ne Zaman Yayınlanacak?

Süslü Korkuluk dizisinde terzi olarak bilinen Çağatay Ulusoy başrol olarak dizide yer alacak. Dönem dizisi olması beklenen Süslü Korkuluk yalnız yaşayan bir adam rolünde olacağı söylenmektedir. İlk olarak Yalı Çapkını ismiyle duyurulan dizi değişikliğe giderek Süslü Korkuluk adını almıştı. Öte yandan dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu olurken sadece yakın zamana izleyiciyle buluşacağı duyuruldu. 

Medcezir Dizisinden Sonra Yeniden Bir Aradalar! 

Çağatay Ulusoy'un partnerinin ise Serenay Sarıkaya'nın ortaya çıktı. Daha önce Medcezir dizisinde bir araya gelen iki ünlü isim yeniden bir dizide buluşuyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya'nın sürpriz bir proje açıklaması yapması Süslü Korkuluk dizisinde olacağı yönünde haberlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Herkesin sevindiren bu haberde iki güçlü ismin yeniden bir projede yer alacak olması izleyenleri heyecanlandırdı. Oyunculuk ve uyum konusunda beğenilen Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy bu sene Süslü Korkuluk dizisiyle gündeme damgasını vuracak gibi görünüyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış