2 Ocak 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:47

Altın Kahini İslam Memiş Yine Şok Açıklamada Bulundu! Dolar Ve Gram Altında Risk Var

Altın Kahini İslam Memiş Yine Şok Açıklamada Bulundu! Dolar Ve Gram Altında Risk Var

Dolar ve euro kurunda yaşanan dengesiz artış ve azalışlar birçok yatırımcının gözünü altına dikmesine yol açtı. Ancak uzmanlar altın konusunda da uyarıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve gram altın hakkında ne söyledi?

Manipülasyonlara Karşı İslam Memiş’ten Uyarı


2021 yılı altın ve dolar açısından birçok zorlukla beraber geldi. Dolar ve euro kurunda çok ciddi artışlar yaşanırken altın da kur da yaşanan artıştan etkilendi. Yatırımcılar tercihlerini altından yana yapacakken kurda yaşanan ani düşüş altını da etkiledi. Piyasada yaşanan dalgalanmalar ise birçok yatırımcıyı hareket etmekten alıkoyuyor.Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise dalgalı kur durumunun devam edeceğini belirterek manipülasyonlara karşı uyarıda bulundu. Peki İslam Memiş neler söyledi? Altında yükseliş bekleniyor mu? Hepsi ve daha fazlası haberimizin detaylarında...


Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022 yılında dolar ve altın için tavsiyelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ocak ayında altının fiyatının belirlenmesinde etkili olacak olan tarihleri sıralayan İslam Memiş, ocak ayının yoğun olması sebebiyle manipülasyona açık olduğunun da altını çizdi.


Ocak ayında FED’in faiz kararlarının açıklanacağını hatırlatan İslam Memiş, dalgalı kur durumunun süreceğini ve kalıcı olarak ne artışın ne de düşüşün mümkün olmadığını ifade etti.


Altında Tekrar Yükseliş Bekleniyor?


2022 yılında enflasyonun altınla ciddi bir mücadele içerisinde olacağına vurgu yapan İslam Memiş, yaptığı paylaşımda jeopolitik rislerin çok daha fazlas olmasını beklediğini ifade etti.


Peki hemen hemen tüm yatırımcıların merak ettiği soruya gelelim. Altında bir artış yaşanması mümkün mü? 2022’de altının durumu ne olacak?
Altın hakkında yurttaşlara tavsiye de veren İslam Memiş, devletin alternatif çözümlerini denemelerinin mümkün olduğunu ifade etti. Altının her daim yatırımcısına kazandıran bir yatırım aracı olduğuna vurguda bulunan Memiş, bir buçuk ay içerisinde birçok zarar eden kişinin durumunu toparlayacağını ifade etti. Altında tekrar bir yükselişin söz konusu olduğunu ve direnç noktalarının zorlanmaya başladığını sözlerine ekledi

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış