3 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:47

Fox Tv'nin Yeni Yarışmasında Satanist Simgeler Olay Yarattı! Maske Kimsin Yarışması Kaldırılacak Mı Sorusu Yanıtlandı!

Fox Tv'nin Yeni Yarışmasında Satanist Simgeler Olay Yarattı! Maske Kimsin Yarışması Kaldırılacak Mı Sorusu Yanıtlandı!

Fox Tv kanalında yayınlanan yarışma Maske Kimsin büyük olay yarattı. Yarışma programını maskelerle şarkı söyleyen ünlülerin kim olduğunu tahmin etme üzerine kurulu olması izleyenleri heyecanlandırırken maskeler ise korku yaşattı. İşte yarışma hakkında detaylar!

Fox Tv kanalında yayınlanan yeni yarışma herkesin ilgisini üzerine çekti. Başka ülkelerde de farklı isimlerle yayınlanan program aynı konseptle ülkemizde de yapılmaya başlandı. İlk bölümü 1 Ocak tarihinde yayınlanan program izleyenleri heyecanlandırırken bazı izleyenleri de  ürküttü. Masumlar Apartmanı dizisinden Naci karakteriyle tanıdığımız ünlü isim Tansel Öngel'in sunumuyla yayınlanan Maske Kimsin Sen, ünlülerin kostüm ve maskelerle şarkı söyleyerek kim olduğu tahmin etme üzerine kurulu bir yarışma programıdır. Melis Sezen, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Eda Ece'nin jüri koltuğunda olduğu yeni yarışma programı sosyal medya Twitter üzerinden en çok konuşulanlar arasında ilk sırada yer almayı başarmıştır. 

Maske Kimsin Sen Olay Oldu! 

Ünlü isimlerin kim olduklarını gizleyerek yarıştığı programa pek çok kişi katıldı. Rengarenk kostümler dikkatleri üzerine çekerken söylenen şarkılar da çok sevildi. Özellikle kimliğin maskelerle gizleyen ünlülerin seslerinden kim olduklarını tahmin etme durumu seyircinin pür dikkat izlemesine neden oldu. Yarışma programını sevenler kadar tepki gösterenler de vardı. Özellikle bazı kostümler çok eleştiri aldı. Sosyal medya adresi Twitter üzerinden hastag olan yarışma programı resmen herkesin ikiye bölünmesine neden oldu. 

Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Yarışmada giyilen bazı kostümlerin Satanizm ve Paganizm gibi ritüelleri andırdığı çok konuşuldu. Twitter üzerinden tepki gösteren bazı kullanıcılar maskeleri popüler Squit Game dizisindeki yer alan maskelere benzetti. Ayrıca programı izleyen çocukların korkacaklarını dile getirdiler. Bir yandan da çok beğenilen yarışmayı savunan kullanıcılar o saatte çocukların ayakta olmaması gerektiklerini, diziler gibi şiddet içermediklerini savundular. 

Son Söz RTÜK Kurumundan Geldi

İzleyenleri ikiye bölen yarışma programını Maske Kimsin Sen'e son söz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan geldi. RTÜK gelen tepkiler üzerine soruları yanıtsız bırakmadı. Yarışma Programının incelemede olduğunu belirterek çocukların korunması adına titizlikle incelemeye alınacaktır yorumu geldi. Hızlı bir şekilde harekete geçen RTÜK en kısa zaman içinde programın akıbetini bildirmesi beklenmektedir. Yarışmanın devam edip etmeyeceği ise RTÜK kurumunun yapacağı açıklama sonrası kesinlik kazanacaktır.  

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış