3 Ocak 2022 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:47

Aşk Delisi Burçlar Belli Oldu! Bu Burçta Olanlar Tam Bir Aşk Manyağı

Aşk Delisi Burçlar Belli Oldu! Bu Burçta Olanlar Tam Bir Aşk Manyağı

Bu burçlar resmen aşık olmak için zaman kolluyor! Aşksız yapamayan burçlar, hayatlarındaki kişi olmadan yaşamlarına devam edemiyorlar. İşte aşk delisi olan o burçlar!

Aşk delisi olan bu burçlar, aşklarını derin tutkularla yaşamadan yapamıyorlar. Aşklarının temelinde derin bir tutku yatan bu burçlar, sevdiler mi gözleri hiçbir şey görmüyor. İşte aşklarını tutku dolu yaşayan ve yaşatan o burçlar!

Koç Burcu


Aşklarının delisi olan burçlar listesinde ilk sırada yer alan koç burçları, aşklarına ve yaşadıkları ilişkilerine kendilerini adamaları ile meşurdurlar. Koç burçları aşıkken gözleri başka hiçbir şey görmez. Kendilerini adeta o ilişkiye adarlar. Hesap kitap aşıkken onların işi değildir. İlişkilerinde genellikle hep fedakar olurlar. Aşklarını tek taraflı yaşasalar bile tutkuları hiç bitmez. Kendi içlerinde aşklarını yaşamaya devam ederler. İlişkilerinde problem olsa dahi sürekli çözüm arayan koç burçları, partnerleri ne hata yapsa da onu sevmeye devam ederler.

Terazi Burcu


Terazi burçları sosyal hayatlarında ne kadar dengeli, mantıklı ve soğukkanlı olsalar da, ilişkileri içerisinde bir o kadar mantıksızdırlar. Söz konusu gönülleri olunca onlar için her şey durur. Dünyanın merkezine ilişkilerini alırlar. İhanet durumu onlar için söz konusu bile değildir. Partnerlerine o kadar bağlıdırlar ki,  başka birisine öylesine bile bakmak akıllarını gelmez. Terazi burçları ilişkilerinde genellikle sakinlikten yanadırlar. Bu nedenle onların kavga çıkartarak, sesini yükselttiklerini görmenize imkan yoktur.

Balık Burcu


Balık burçları ilişkilerinde her duyguyu en uçlarda ve sonuna kadar yaşamayı severler. Genellikle ilişkilerinde oldukça sadıktırlar. Aşkta elleri kolları adeta bağlanır. Partnerleri ne derse onu yapmak isterler. Tam bir sevgi kuşu olurlar. İlişkilerinde genellikle hiçbir şey saklamazlar. Gizemli davranışlar hiç onların tarzı değildir. Bu nedenle balık burçlarının nasıl hissettiklerini sadece gözlerine bakarak anlayabilirsiniz. Kendilerini ilişkilerine ve partnerlerine adayan balık burçları sevmeyi de sevilmeyi de çok severler. Duygularını yoğun bir şekilde yaşadıkları için herhangi basit bir olayda kırılmaları ya da üzülmeleri çok olası bir durumdur.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış