3 Ocak 2022 11:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:47

Emekliler İçin 750 Lira Ödeme Netleşti! Bu Promosyon Sayesinde Emeklilerin Yüzü Gülecek

Emekliler İçin 750 Lira Ödeme Netleşti! Bu Promosyon Sayesinde Emeklilerin Yüzü Gülecek

Ziraat Bankası’ndan emeklilere müjde! Emekliler bu promosyonla rahat bir nefes alacak. 750 TL alacak olan emekliler, paralarını alabilmek için bekliyor.

Birçok banka, kendilerinden maaş alan emeklililere kolaylık sunabilecek promosyon uygulamalarına devam ediyor. Ziraat Bankası da bu bankalardan biri. Çoğu emekli kişi, bu promosyondan faydalanabilmek için, bankalarına başvuruda bulunuyorlar.

Ziraat Bankası’nın Vereceği Miktar Belli Oldu!

Birçok bankada olduğu gibi Ziraat Bankası da kendi müşterileri için atılımlarda bulunmaya devam ediyor. Bu kez emekliler için promosyon verecek olan Ziraat Bankası, promosyonda ne kadar para vereceğini de duyurdu. Banka, kendi müşterisi olan emeklilere tam olarak 750 TL nakit vermeyi planlıyor. Bu promosyonda ek koşul istemeyen Ziraat Bankası, koşulsuz olarak emekli müşterilere geri ödemesiz bir şekilde bu parayı verecek.

Promosyondan Faydalanmak İçin Ne Gerekiyor?

Ziraat Bankası’nın promosyonundan faydalanabilmek için, kişilerin emekli maaşlarını bu bankadan alıyor olması gerekiyor. Ayrıca kişilerin aldığı maaşa göre, alacakları promosyon fiyatı da değişiyor.

Bin 500 liranın altında maaş alanlar 500 TL promosyon alırken, bin 500 ve 2 bin 500 lira maaşı olanlar 625 TL alacak. Eğer kişilerin maaşı 2 bin 500’ü geçiyorsa 750 TL promosyon alabilecekler.

Ayrıca promosyondan faydalanabilmek için, kişilerin 3 yıl boyunca maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alacaklarını taahhüt etmeleri gerekiyor.

Eğer bu koşulları sağlıyorsanız, Ziraat Bankası’na başvuruda bulunmanız yeterli. Böylece aldığınız maaşa göre promosyondan faydalanabilirsiniz.

Nasıl Başvururum?

Ziraat Bankası’nın uygulamış olduğu bu promosyondan faydalanmak için başvuruda bulunmanız gerekiyor. Bunun için bankanın şubelerine giderek başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bankanın şubelerine gitmek yerine, internet bankacılığını kullanarak da başvuruda bulunmak mümkün. Bunların yanı sıra Ziraat ATM’lerden, Ziraat Mobil’den de başvuru yapabilirsiniz.

Bu promosyona katılımı SMS üzerinden de sağlamanız mümkün. “PRO” yazarak ve arada bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 4757’ye mesaj göndermeniz, başvuru yapmanız için yeterli. Bu işlemden sonra Ziraat Bankası sizi arayacaktır. Banak sizi arayarak onayınızı aldıktan sonra işleminiz tamamlanacak.

Bu promosyana dair daha detaylı bilgi almak isteyenler bankanın web sitesini veya şubelerini ziyaret edebilir, telefondan ulaşarak da bilgi alabilirler.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış