3 Ocak 2022 13:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:46

45 Bin Liraya Sıfır Araba Satışa Çıktı! Bu Haberi Duyanlar Bayiye Akın Etti!

45 Bin Liraya Sıfır Araba Satışa Çıktı! Bu Haberi Duyanlar Bayiye Akın Etti!

Yeni araba almak isteyenler bu habere çok sevinecek. Çünkü 45 bin liraya sıfır araba satışları başladı. İşte araba ve özellikleri!

Döviz kurunun yükselmesinden sonra hem araç fiyatları hem de akaryakıt fiyatları artış gösterdi. Neredeyse 100 bin liranın altında doğru düzgün araba kalmadı. Benzin ise 12 lirayı geçerek tarihi zirvesini gördü. Durum böyle olunca da insanlar toplu taşıma araçlarını ve elektrikli araçları kullanmayı tercih etmeye başladı. Ancak araba severler için ucuz fiyata fazla seçenek yoktu. Son gelen habere göre ise ülkemizde 45 bin liraya satılacak olan sıfır araba, vatandaşlara müjde oldu. 45 bin liraya araba satıldığını duyan bayiye akın etti. Regal Raptor tarafından üretilen bu araç, kısa süre içinde birçok kişi tarafından satın alındı ve yollarda görülmeye başlandı. Peki bu aracın özellikleri arasında neler yer alıyor? Regal Raptor elektrikli araba ne kadar yol gidebiliyor? İşte Regal Raptor hakkında meral edilen tüm detaylar!


45 Bin Liraya Satılan Regal Raptor Elektrikli Araba Özellikleri!


45 bin liraya satışa çıkan Regal Raptor elektrikli arabanın özellikleri incelendiğinde, şehir içi ulaşım için gayet ideal olduğu görülüyor. Bu araç tam dolu şarjı ile 100 kilometre yol alabiliyor. Ancak ek akü takviyesi yapılırsa bu mesafe daha fazla uzatılabilmektedir. Araç dışarıdan çok küçük gibi görünse de akü muhafaza etmek için yeterli kadar alanı mevcuttur. Bu alanlara yedek aküler rahat bir şekilde sığdırılabilir. Arac üç yetişkin insan kapasitesindedir. Ön tarafta şoför, arka tarafta ise yolcular için konforlu koltuklar tasarlanmıştır. Elektrikli araçların yokuşta zorlanma sorunu, Regal Raptor elektrikli arabasında pek görülmüyor. Araba yokuş çıkarken kullanıcısını tatmin edecek şekilde donatılmıştır. Bu aracın içinde ısıtma sistemi de yer almaktadır. Kış aylarında yoğun soğuktan koruyacak kadar etkili bir ısıtma sistemine sahiptir. Aracı tamamen şart etmek için gereken süre ise 8 saattir. Yani gece yatmadan önce şarj ettiğiniz araç ile gün boyu rahat bir şekilde gezinti yapabilirsiniz. Üstelik şarj için elektrikli araba şarj istasyonlarına gerek duymazsınız. Evinizde yer alan prizlerde kolay şekilde Regal Raptor elektrikli arabayı şarj edebilirsiniz.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış