3 Ocak 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:46

Masumlar Apartmanı Resmen Final Yapacak! TRT Dizinin Fişini Çekebilir

Masumlar Apartmanı Resmen Final Yapacak! TRT Dizinin Fişini Çekebilir

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizinin sona yaklaştığına dair iddialar pek çok Masumlar Apartmanı hayranını üzeceğe benziyor. Peki dizinin sona ereceği neden iddia edildi? Masumlar Apartmanı hakkındaki detaylar haberimizde...

Dizi Sona Mı Eriyor?


TRT ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede birçok hayran edinen Masumlar Apartmanı dizisine dair çarpıcı iddialar söz konusu. O iddialardan birine göre ise dizi sona erebilir. Peki bu iddia doğru mu? İddianın ortaya atılma nedeni ne? Tüm bunlar ve Masumlar Apartmanı dizisine dair tüm merak edilenler haberimizin detaylarında...
TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin en dikkat çeken oyuncularından birisi de Ezgi Mola. Başarılı oyuncunun yeni bir projede yer alması bekleniyor. 7 Şubat tarihinde Alice Müzikali’nde de yer alacak olan Ezgi Mola’nın bu açıklamalarının ardından diziye veda edeceği iddia edildi.


Ezgi Mola çıkan haberlerde görüntüleri çıktı. Görüntülerde bir iş görüşmesinden çıkan Ezgi Mola gazetecilere bilgi verdi. Verilen bilgilere göre Alice Müzikalinin 7 Şubat tarihinde başlayacağını duyurdu. Ocak sonunda provalara başlayacağını ifade eden Ezgi Mola ise bazı endişeleri olduğunu kaydetti. Başarılı oyuncu, pandemi döneminin çalışmalarını etkileyebileceğinin altını çizdi. Mola ayrıca Ayrıca müzikali çok özlediğini belirterek uzun bir ara vermesinden dolayı bir an provaların başlamasını istediğini sözlerine ekledi. Ezgi Mola ayrıca 2022 yılı için iyi dilek temennilerinde bulunmayı ihmal etmedi.


Masumlar Apartmanı Yılbaşı’ndan Sonra Ekranlardaki Yerini Alacak


Öte yandan TRT ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede milyonların sevgilisi haline dönüşen Masumlar Apartmanı yılbaşı tatilinin ardından ekranlara dönmesi bekleniyor. Birçok izleyici dizinin yeni bölümlerini merakla bekliyor. Ezgi Mola’nın diziden ayrılacağına dair iddialara gelecek olursak söz konusu iddialara dair de herhangi bir açıklama yapılmış durumda değil. Ne Ezgi Mola ne de Masumlar Apartmanı dizisinin yapımcısından ne de TRT yönetiminden dizinin sona ereceğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Dizinin yeni bölümleri ile yine TRT ekranlarında sevenleri ile buluşması ve kaldığı yerden seyirciyi etkilemesi bekleniyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış