3 Ocak 2022 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:46

Ece Üner Psikolog Oldu Sosyal Medya Yıkıldı! Yeni Mesleği Herkesi Şaşırttı

Ece Üner Psikolog Oldu Sosyal Medya Yıkıldı! Yeni Mesleği Herkesi Şaşırttı

Uzunca bir süre Show Tv’de haber spikerliği yapan Ece Üner’in 3 yıl önce yaptığı bir konuşmada söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Ece Üner hakkında konuştu. Hepsi ve daha fazlası haberimizin detaylarında...

Gündüz Kuşağında Program Yapmaya Başlamıştı


Ece Üner son dönemin en tartışmalı isimlerinin başında geliyor. Bir dönem Show Tv’de haber spikerliği de yapan Ece Üner, son olarak haber spikerliğini bırakarak gündüz kuşağında programlar yapmaya başlamıştı. Programında aile içi meseleler ve kayıp olaylarını ele alan Ece Üner’in yaklaşık üç yıl önce katıldığı bir televizyon programında söyledikleri gündem oldu. Sosyal medyada yeniden ve yeniden paylaşıldı. Peki neden Ece Üner bu kadar konuşuluyor?


Söz Konusu Psikoloji Olunca Sosyal Medya İkiye Bölündü


Ece Üner’in yaklaşık üç yıl önce katıldığı bir televizyon programında söyledikleri gündem oldu. Sosyal medyada yeniden ve yeniden paylaşıldı. Haliyle de sosyal medya ikiye bölündü. Bir tarafta Ece Üner’e katılanlar diğer tarafta ise Ece Üner’in söylediklerine katılmayanlar. Peki Ece Üner ne söyledi de sosyal medya böylesine bölündü? Ece Üner bu cümleleri nerede ve hangi programda kullandı. Hepsi ve Ece Üner meselesine dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında yer alıyor.

 


Ece Üner Ne Söyledi?


Ece Üner söz konusu ifadeleri yaklaşık üç sene önce ifade etmişti. Aslı Şafak’ın yönettiği İşin Aslı adlı programa katılan Ece Üner, burada konuşmuştu. Ece Üner sosyal medyada konuşulmasına sebep olan şu ifadeleri kullanmıştı:
"Psikolojide bir kural var. Kavga üç dakikadan fazla sürüyorsa seninle ilgili bir problem  yaşanmamıştır. O, onunla ilgili problemmiş. Bunu anladığın andan sonra rahatlıyorsun”

Üner konuşması sırasında ayrıca egonun oldukça zararlı olduğunu ve insanların egolarından kurtulmaları gerektiğini sıklıkla altını çiziyor.


Ece Üner yaklaşık üç yıl önce sarf ettiği bu ifadelerin tekrar gündeme gelmesinin ardından ise sosyal medya ikiye bölündü.  Üner’e destek verenler kadar tepki gösterenler de özellikle twitterda etkili oldu.


Peki siz Ece Üner’e katılıyor musunuz?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış