4 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:46

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar Boşanıyor Mu? Ayrılık İddiaları Herkesi Şok Etti!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar Boşanıyor Mu? Ayrılık İddiaları Herkesi Şok Etti!

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile hayatını birleştiren Engin Altın Düzyatan hakkında bazı iddialar ortaya çıktı. Oyuncunun eşinden boşanacağı haberleri gündemi sarstı. Hayranlarını şaşkına uğratan haber hakkında tüm detaylar sayfamızda yer alıyor!

TRT1 Kanalında Diriliş Ertuğrul dizisiyle resmen büyük çıkış yakalayan oyuncu Engin Altan Düzyatan Ertuğrul karakterine hayat veren oyuncuydu. Şimdi ise yine TRT1 kanalında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol almaktadır. Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler, gibi isimlerin rol aldığı dizi çok beğenilmektedir. Osmanlı Devleti'nin ilk ünlü denizcisini ve yaşamını konu alan tarihe dayalı dizi oldukça ilgi görmektedir. Oyunculuğu ile tam not alan Engin Altan Düzayaktan, Neslişah Alkoçlar ile evlidir ve 2 çocukları vardır. Sosyal medyada sevilen çift hakkında yayınlanan bazı haberler herkesi sarstı. Engin Altan ve eşi Neslişah'ın boşanma iddiaları herkesi şaşırttı. 

Diriliş Ertuğrul Dizisiyle Dünyaya Açılmıştı! 

42 yaşında olan Engin Altan Düzyatan dizileriyle adını tüm dünyaya duyurabilmiş ünlü oyunculardan biridir. Yer aldığı güçlü yapımlarla sevilen oyuncu şuan  Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis rolünde yer almaktadır. Engin Altan, Barbaroslar dizisinin yanı sıra, asıl ismini  Diriliş Ertuğrul dizisiyle duyurmuştur. Her yaştan hayran kitlesine sahip olan Engin Altan, oyunculuktaki sergilediği performansı dışında karakteriyle de çok beğenilmektedir. İki çocuk babası olan oyuncu spor sunucusu olan Neslişah Alkoçlar ile yaklaşık 8 senendir evlidir. 

Boşanıyorlar Mı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden ortaya çıkan bazı haberler Engin Altan ve eşi Neslişah Alkoçlar'ın ayrılma haberiyle sarsıldı. Ünlü çiftin boşanacağı iddiaları gündemi sarstı. 2014 yılında evlenen ve mutlu evlilikleriyle beğeni toplayan örnek çift adeta parmakla gösteriliyordu. Sosyal medya adresi İnstagram üzerinden aktif şekilde paylaşım yapan Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan son yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine neler oluyor dedirtti. 

Yüzükler Nerede?

Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan'ın son sosyal medya paylaşımlarında yüzüklerini takmamaları takipçilerinin acaba boşanıyorlar mı sorularına neden oldu. Bu konuda henüz ünlü çiftten bir yanıt gelmedi. Neslişah ve Engin Altan'ın bu iddialara bir yanıt vermesi hayranları tarafından merakla beklenirken, ekranların sevilen yüzü olan Engin Altan hakkında duyulan bu söylentilere ne cevap vereceği ise merak konusu oldu. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış