4 Ocak 2022 11:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:46

WhatsApp Artık Eskisi Gibi Olmayacak! Bu Özellik Tüm Dengeleri Değiştiriyor

WhatsApp Artık Eskisi Gibi Olmayacak! Bu Özellik Tüm Dengeleri Değiştiriyor

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni bir özelliğin geleceği iddia edildi. Peki bu iddialar ne? Söz konusu iddialara ne kadar doğru? İddiaların temelinde ne var? Hepsi ve WhatsApp’a dair merak edilenlerin tamamı haberin detaylarında yer alıyor…

WhatsApp’a Yeni Düzenleme


Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması konumunda bulunan WhatsApp’a yeni bir özelliğin geleceği yönünde iddialar gündeme bomba gibi düştü. Peki bu iddialar ne? WhatsApp, hangi özelliği kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor?
2021 yılında birçok yeni özelliğe kavuşan WhatsApp, bir yeni özelliğe daha kavuşmaya hazırlanıyor. Sosyal medya üzerinden ortaya atılan bir iddiaya göre; popüler ve sevilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, üç mavi tık özelliğini kullanıcılarına kavuşturmaya hazırlanıyor. Peki bu iddialar ne kadar doğru? WhatsApp yönetimi bu konu hakkında neler söylüyor? Söz konusu iddialar daha önce neden ortaya atılmıştı? WhatsApp’a dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında.


Hükumetin Okuduğu İddia Edilmişti


Öncelikle şunu belirtmekte fayda bulunur ki, WhatsApp’a dair ortaya atılan iddialar ilk değil. Geçmiş yıllarda da üç mavi tık özelliğini WhatsApp tarafından kullanıldığı çokça kez öne sürülmüş, bu iddiaların ardından WhatsApp da açıklama yapmak durumunda kalmıştı. Söz konusu iddialar arasında üç mavi tıkın oluşması hükumet ve güvenlik güçlerinin mesajları okuduğu ya da okuyabileceği öne sürümüştü. Ancak WhatsApp yönetimi tüm bu iddiaları yalanlamıştı.


WhatsApp Yine Yalanladı


Tüm bu yaşananların ardından özellikle sosyal medyada olmak üzere internet ortamında bu iddialar yeniden yüksek sesle konuşulur ve tartışılır oldu. İnsanlar WhatsApp’ın üç mavi tık özelliğini kullanıma açacağı yönündeki iddialar hakkında konuşur oldu. Tüm bu iddiaların ardından ise WhatsApp yönetimi sessizliğini bozdu ve bir açıklama yaptı. WhatsApp’ın üç mavi tık özelliğinin bulunmadığı belirtilen açıklamada sosyal medyada ortaya atılan iddiaların doğru olmadığının altı çizildi.
Öte yandan 2021 yılını birçok açıdan yenilikler ile gerçekleştiren WhatsApp’ın 2022 yılında da birçok açıdan yeni özelliklere kavuşması pek çok kullanıcı tarafından bekleniyor. 2022 yılında ayrıca WhatsApp ile Telegram yarışının daha boyutlu bir hal alması da beklenenler arasında yer alıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış