4 Ocak 2022 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:46

Gram Altın 1400 Olacak Dedi Sosyal Medya Titredi! Bitcoin ve Altın Piyasası Sallanabilir

Gram Altın 1400 Olacak Dedi Sosyal Medya Titredi! Bitcoin ve Altın Piyasası Sallanabilir

Ekonomi konularında uzman isimlerden İslam Memiş öyle bir tahminde bulundu ki, yer yerinden oynadı. Bu yıl için altın ve gümüş fiyatlarının nasıl olacağına dair detaylar haberimizde...

Ekonomi konusunda uzman isimlerden biri olan İslam Memiş, 2022 altın ve gümüş fiyatları için tahminde bulundu. Pek çok kez yerinde tahminleri olan Memiş’in bu yıl için yapmış olduğu tahmin ortalığı karıştırdı. Peki Memiş’in tahminine göre gram altın ve gümüşün fiyatları nasıl olacak? 2022 yılı altın fiyatlarına dair yapılan tahminin detaylı, haberin ilerleyen bölümlerinde yer alıyor.

Gram Altın Ne Kadar Olacak?

Piyasa uzmanlarının önde gelen isimlerinden İslam Memiş, 2022 yılı altın ve gümüş fiyatları için şok edici tahminlerde bulundu. Memiş’in tahminlerine göre, geçtiğimiz yıl yüksek fiyatlardan altın alarak, altına yatırım yapmış olan kişiler rahat bir nefes alabilir. Çünkü altın fiyatları artacak gibi duruyor.

Memiş, geçen haftalarda yüksek fiyatlardan altın ve dolar alan kişilerin, panik yapmaması gerektiğini ve birkaç ay beklememelerinin iyi olacağı uyarısında bulunmuştu. Ona göre fiyatlar artmaya devam edecek.

Sosyal medya platformlarından olan Twitter’da paylaşımda bulunan Memiş, 2022 senesinin içinde, altının gramı 1.450 liraya kadar artacak, gümüşün gramı ise 20 lira olacak şeklinde konuşmuştu. Bu durum ona göre kısa vadede olacak bir durum değil, ancak 2022 senesi içerisinde zirve rakamlar bu şekilde görülecek tahminin de bulundu.

Nasıl Bir Yatırım Yapmalı?

Yatırım yapmayı düşünenler yine de düşünceli. Neye, ne kadar yatırım yapma konusunda pek çok kişi muallakta kaldı. Şuan pek çok vatandaş için, çoğu hamle oldukça riskli gibi duruyor. Diğer yandan Memiş, nasıl bir yatırım yapmak gerek sorusuna da cevap verdi.

İslam Memiş’e göre diğer metaller de değer kazanacak. FED ise elbette doları destekleme politikası güdecek. Ancak ons altın ve gümüşü unutmamak Memiş’e göre oldukça önemli. Ona göre uzun vadeli düşünen kişiler kazanmaya aday. Çünkü sürekli değişen dengeler, kısa vadeli yatırımlar için pek karlı değil.

Kişilerin uzun vadeli yatırımları hedeflemesi gerektiğinin altını çizen Memiş, dolandırıcılara karşı da vatandaşları uyardı. Bakalım 2022 için yapılan tahminler ne kadar tutacak?

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış