5 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Merve Boluğur Tesettüre Girdi! Başörtülü Pozları Olay Yarattı! İşte Hayranları İkiye Bölen Oyuncunun O Pozları!

Merve Boluğur Tesettüre Girdi! Başörtülü Pozları Olay Yarattı! İşte Hayranları İkiye Bölen Oyuncunun O Pozları!

Oyuncu Merve Boluğur sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olurken bu kez herkesi şaşkına çevirdi. Başörtüsü takarak poz veren oyuncu sosyal medyayı ikiye böldü. Tesettüre giren Merve Boluğur son hallerini İnstagram sayfasından yayınladı! +

Daha önce Küçük Sırlar, Acemi Cadı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinden yakından tanıdığımız Merve Boluğur sosyal medya adresini oldukça aktif kullanan isimler arasındadır. Her anını takipçileriyle paylaşan oyuncu, bu nedenden dolayı sık sık gündem haline gelmektedir. En son İnstagram adresinden ayaklarının fotoğraflarını paylaşan Boluğur takipçilerine neler oluyor dedirtmişti. Şimdi ise tesettür pozları olay yarattı. Başörtüsü takarak poz veren Merve Boluğur hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı. Kimi ünlü oyuncunun bu halini çok beğense de bazı kişilerin olumsuz yorumlarına da neden oldu. İşte Merve Boluğur 'un o pozları! 

Neler Oluyor Dedirtti! 

İnstagram üzerinden paylaşımlara doyamayan Merve Boluğur, son yaptığı kendine has makyaj tarzıyla oldukça beğenilmişti. Takipçilerinden beğeni yağmuruna tutulan ünlü oyuncu övgüleri de almıştı. Her paylaşımı olay olan Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde pedikür yaptırdığı ayaklarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmış, hayranlarını yeniden şaşkına uğratmayı başarmıştı. Bu kez yine farklı bir şey deneyen oyuncu pozlarıyla neler oluyor dedirtti.  Ünlü oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı. 

Erken Şen İle Beraberlik Yaşıyor! 

Murat Dalkılıç ile evli olan ve kısa süren ilişkiden sonra boşanan Merve Boluğur şuanda işletmeci olan Erkan Şen ile beraberlik yaşamaktadır. Yılbaşı öncesi bir eğlence kulübünden çıkan ikili magazine yakalanmış, soruları yanıtlamışlardı. Merve Boluğur aralarında olan ilişkiyi kısmen doğrulamış, Erkan Şen'in kendine değer veren bir insan olduğunu söylemişti. Murat Dalkılıç'tan sonra ilişkisinde mutluluğu yakalayan ünlü oyuncu magazincilerin sorularını gözlerinin içi gülerek yanıtlamıştı. 

Tesettüre Girdi! 

En son yaptığı paylaşımlarla konuşulan Merve Boluğur başına taktığı siyah başörtüsüyle poz verdi. Tesettüre giren oyuncu bu haliyle oldukça beğeni aldı. Ünlü oyuncunun hayranları bu durum karşısında sevinirken bazı hayranları ise açık haliyle daha güzel olduğunu ve kapanmaması gerektiğini savundu. Ayrıca Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra saçmaladığını söyleyen takipçilerine, Merve Boluğur'dan henüz bir yanıt gelmedi. Fotoğraflarının yorumlarını kapatan oyuncu bu şekilde negatif yorumlara karşı siper aldı. İşte çok sevilen oyuncu Merve Boluğur 'un dikkat çeken tesettür pozları! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış