5 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

En Hamarat Benim Yarışmasında Büyük Değişikliğe Gidildi! Seyircinin İsteği Sonunda Oldu! Reytingler Zirve Yapacak!

En Hamarat Benim Yarışmasında Büyük Değişikliğe Gidildi! Seyircinin İsteği Sonunda Oldu! Reytingler Zirve Yapacak!

Kadir Ezelî'nin sunduğu En Hamarat Benim yarışması TV ekranlarının severek takip edilen yarışma programlarından biridir. Uzun zamandır yarışmaya eklenen yemek meselesine tepkiler yağmış, izleyiciler çay saatine dönülmesini istemişti. Sonunda yarışmadan bu konuyla ilgili karar açıklandı.

Bir Tik Tok videosundan sonra ünlenen Kadir Ezildi, Youtube kanalında yayınlanan temizlik programıyla sevilince, yarışma TV ekranlarına taşınmıştı. Şuan FOX TV kanalında yayınlanan temizlik programı sevilen sunucu Kadir Ezildi'nin esprileriyle oldukça beğeni topladı. Uzun süredir ekranlarda devam eden yarışmada, en hamarat olan yarışmacı seçilip büyük ödülün sahibi olmaktadır. En Hamarat Benim yarışmasına sonradan getirilen bir konsept beğenilmemiş izleyenlerin tepkilerine neden olmuştu. Daha önce sadece çay saati yapılan programa temizlik dışında yemek de eklenmişti. Bunun üzerine seyirciler öyle olsa yemek programları izleriz diye olumsuz yönde eleştiri yapmışlardı. En Hamarat Benim yarışması hakkında ortaya çıkan bir bilgi izleyenlerin yüzünü güldürdü. 

Kadir Ezildi Sunumuyla Beğeni Topladı! 

Daha önce Tik Tok videoları çeken Kadir Ezildi, bir Youtube kanalı üzerinden teklif almış ve o teklifi kabul etmesiyle hayatı değişmişti. Youtube üzerinden izlenme rekorları kıran program daha sonra FOX kanalında bir yarışmaya dönüştürülmüştü. Sunucu olarak da esprili ve sıcak karakteriyle tanıdığımız Kadir Ezildi seçilmişti. Ekranların pozitif enerji saçan, temizlik bağımlısı Kadir Ezildi, evdeki yaşamıyla da herkesi şaşkına uğratmıştı. Çok titiz olan ve evi kirlenmesin diye misafir dahi çağırmayan bekar sunucu, sempatik tavırlarıyla kısa sürede izleyenlerin kalbini çalmıştı. 

En Hamarat Benim Yarışmasına Tepki Yağmıştı! 

Sevilen yarışma En Hamarat Benim konseptte yaptığı bir değişiklikle oldukça konuşulmuş, hatta izleyenlerin hışmına dair uğramıştı. Daha önce sadece temizlik yapan yarışmacılar yeni konseptle beraber yemekte yapmaya başlamıştı. Bunun üzerine yarışma takipçileri yemek programı izlemek istesek En Hamarat Benim yarışmasını izleyemeyiz demişlerdi. Uzun süren yemek tepilerinden sonra izleyicinin istediği oldu. Artık yarışma programından yemek bölümü kaldırılacağı haberleri duyuldu. 

Çay Saati Yeniden Ekranlara Geliyor! 

İzleyicinin çay saatlerinin yeniden dönmesini istemesi üzerine de tekrar çay saati konseptine dönüleceği öğrenildi. Habere sevinen seyirciler eğer böyle devam ederse reytingler yükselecek yorumlarında bulundu. Ekranların sevilen yarışması En Hamarat Benim artık yeniden eskisi gibi çay saati uygulamasıyla programa devam edeceği biliniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış