5 Ocak 2022 08:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Kemal Sunal Gibi Komik Tadından Yenmez Burçlar Bakın Hangileri

Kemal Sunal Gibi Komik Tadından Yenmez Burçlar Bakın Hangileri

Bazı burçlar, kimi özellikleriyle diğerlerinden ayrılıyor. Bugün bahsedeceğimiz bu burçlar ise herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. İşte sizi kahkahaya boğacak o burçlar...

Bu burçların insanları gelişmiş espri yetenekleriyle herkesi büyülüyor. Bu kişiler genellikle ciddiyetten oldukça uzak, şaka sever, eğlenceli insanlar oluyor. Onlarla olmak gerçekten çoğu zaman oldukça eğlenceli bir hal alabiliyor. İşte birlikte vakit geçirmekten gerçekten keyif alabileceğiniz, mizaha doyabileceğiniz o komik burçlar...

Hem Samimi Hem Çok Komik

Bu burçların başında pozitif enerjileriyle dikkat çeken, en eğlenceli burçlardan bir olan İkizler geliyor. Yeni girdikleri ortamlarda bile samimi tavırlarıyla herkese sempatik gelen bu burcun insanları, ortamı neşeli halleri ve esprileriyle şenlendiriyorlar. Kurdukları sohbetlerde esprili ve şakacı halleriyle, herkesi gülmekten kırıp geçiren İkizler insanı, eğlenceli aktivitelerin aranan isimlerinden olmayı her zaman başarıyor. Eğer etrafınızda bir İkizler insanı varsa, dünyanın en şanslı insanları arasındasınız demektir. Çünkü İkizler sayesinde yüzünüzden gülücük hiç eksik olmayacak.

Çocuksu ve Şakacı

Zodyak’taki en haylaz burçlardan biri de Yay’dır. Yay burcu insanının içinde hiç yaş almayan bir çocuk vardır. Bu çocuksu halleri, onlara bitmek tükenmek bir enerji verirken, etraflarına sevecen bir enerji yayar. Şakacı kişilikleri ile etraftakileri güldürmeyi çok iyi başaran Yaylar, ince esprileri ile zekalarından da sık sık söz ettirirler. Çocuksu tarafları, bazen muzip şakalara eşlik edip, kimilerini kızdıracak olsa da, bulundukları ortama daima neşe getirirler. Eğer hayattan keyif almak istiyorsanız Yaylarla daha sık vakit geçirmelisiniz.

Hem Çok Güler Hem Çok Güldürür

Burçlar arasında gülmeyi ve güldürmeyi en çok seven burçlar arasında muhakkak Koç insanı da vardır. Samimi tavırları ile etrafındakilere sıcaklık yayan Koçlar, esprili kişilikleri ile de dikkat çeker. Bazen ortamda espriyi başka biri yapsa bile bu şen insanların kahkahaları sizi de içine çeker ve kendinizi kahkaha atarken bulursunuz. Genellikle ortamlarda durup durup espriyi patlatarak herkesi gülme krizine sokan burç Koçtur. Mizah anlayışları pek çok burca göre oldukça gelişmiş olan bu burcun insanı, çevresinde bulunan kişilerin ömrünü uzatır.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış