5 Ocak 2022 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Kardeşlerim Dizisini Boşuna Beklemeyin! Diziden Kahreden Haber Geldi

Kardeşlerim Dizisini Boşuna Beklemeyin! Diziden Kahreden Haber Geldi

ATV ekranlarında yayınlana ve birçok izleyici tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan Kardeşlerim dizisinden kötü bir haber geldi. Yılbaşı sebebiyle geçtiğimiz hafta yayınlanmayan diziden bu haftada kötü bir haber geldi. Peki Kardeşlerim dizisi hakkındaki kötü haber ne?

Kardeşlerim Dizisi Yayından Mı Kalktı?

Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanan ve birçok seyirci tarafından sevinçle karşılanan bir dizi. Dizi bir süredir izleyicilei ekran başına kilitliyordu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen diziden kötüm haber geldi? Geçtiğimiz hafta da yılbaşı sebebiyle yayınlanmayan diziden gelen kötü haber birçok insanı sarstı. Peki Kardeşlerim dizisi yayından kaldırıldı mı? Başka bir kanalda yayına devam edecek mi? Dizi, neden yayından kaldırıldı? Tüm bunlar ve Kardeşlerim dizisine dair  merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında yer alıyor.


Kardeşlerim Dizisine Koronavirüs Şoku


Dizinin yayından kaldırıldığına dair iddialar çokça insan tarafından ilgi çekse de durumun böyle olmadığı ve dizinin iki hafalık bir tatil sürecinde olduğu ortaya çıktı. Öte yandan tatilin bir hafta yerine iki hafta olarak belirlenmesinin temelinde de ciddi bir sağlık problemi yer alıyor. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez yarışmaları arasında yer alan ve milyonların kısa sürede sevgilisi haline gelen dizinin başrol oyuncularının koronavirüs testi pozitif çıktı.


Dizinin başarılı oyuncuları arasında yer alan Yiğit Koçak’ın ve kısa bir süre sonra da Onur Seyit Yaran’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı söylendi. Dizinin iki önemli oyuncusunun koronavirüse yakalnamasının ardından zor duruma düşen yapımcılar dizi çekimleri erteledi. Böylelikle Kardeşlerim dizisi de yılbaşı tatiline ek olarka bir hafta daha tatil gerçekleştirmiş oldu.
Öte yandan dizinin yeni bölümünün de 15 Ocak 2022’de yayına girmesinin beklendiğini hatırlatmakta fayda var. Dizinin hayranları 15 Ocak tarihini büyük bir heyecanla bekliyor.


Kardeşlerim Dizisinin Bir Önceki Bölümünde Ne Olmuştu?


Peki diziin uzunca bir ara verdiğini göz önünde bulunduracak olursak son bölümde yaşananlarada kısaca bir göz atalım. Nebahat'in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirriç Öte yanda  Tolga ile Cemile konusunda da yeni haberler yaşanmaktadır.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış