5 Ocak 2022 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Blutv Bu Dizi İle Resmen Tıklanma Rekorları Kırdı! Doğu Dizisi İzleyenleri Etkisi Altında Bıraktı

Blutv Bu Dizi İle Resmen Tıklanma Rekorları Kırdı! Doğu Dizisi İzleyenleri Etkisi Altında Bıraktı

Doğu Demirkol birçok insanın hayatına Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür adlı şov ile girmiş olan bir yönetmen. Stand-up şovları ile bilinen Doğu Demirkol Blu Tv’de yer alan Doğu isimli dizi ile de birçok hayran kazanmış durumda.

Türkiye Onu Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasında Tanıdı


Bütün Türkiye onu Güldür Güldür ekranlarında gerçekleştirdiği Stand Up’lar ile hatırlıyor. Ancak Doğu Demirkol, ilk kez Yetenek Sizsiniz programıyla milyonların karşısına çıkmıştı. Ancak burada gerçekten kötü bir performans sergileyen Doğu Demirkol gösterisini sunamadan sahneden inmek durumunda kalıyor. Üç hayır ile elenen Doğu Demirkol, yetmiyor bir de seyirci tarafından ıslıklanıyor.
Bu süreçten sonra kariyeri yukarı çıkan Doğu Demirkol, Güldür Güldür isimli televizyon programıyla milyonların sevgilisi haline geldi ve birçok önemli işe imza attı. Nuri Bilge Ceylan’ın Ahlat Ağacı filminde rol alan oyuncu Cannes Film Festivali’nde boy gösterdi.


Doğu Dizisi Ne Anlatıyor?


Doğu dizisi aslında Doğu Demirkol’un şöhret olma sürecini ele alan bir dizi. Bu dizide özellikle Yetenek Sizsiniz yarışması ve bu yarışma sonrasında yaşananlara odaklanıyor. Peki dizi hakkında Doğu Demirkol hayranları ne düşünüyor? Doğu Demirkol nasıl tepkiler alıyor? Hepsi ve Doğu Demirkol’a dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında yer alıyor.


Yetenek Sizsiniz yarışmasından ıslıklanarak elenmesini daha sonra değerlendiren ve bu durumun o günkü şartlarda doğru olduğunu kabul eden Doğu Demirkol, Blu Tv ekranlarında yayınlanan dizisi ile de büyük bir n ve sevgi kazanmış durumda. Bir sezonu yayınlanan dizi şimdiye kadar izleyici tarafından olumlu karşılandı.
Peki Doğu dizisinin kaç sezonu yayınlandı? Dizi sadece online platformlarda mı yer alacak? Dizinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?


Sekiz bölümden oluşan ilk bölümü izleyici tarafından olumlu karşılanan dizinin yönetmenliğini de Doğu Demirkol, Emrah Aguş ile birlikte üstleniyor. Doğu Demirkol’un komedyen olma sürecine odaklanan dizide ayrıca birçok önemli isim de rol alıyor. Ege Kökenli, Kubilay Tunçer gibi isimler Doğu Demirkol ile Doğu dizisinde yer alan isimlerden sadece bazıları...

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış