6 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Gelinim Mutfakta'da Skandal! Yarışmacının Kocasıyla Dalga Geçtiler! Hüngür Hüngür Ağlattılar! Yazık Olsun!

Gelinim Mutfakta'da Skandal! Yarışmacının Kocasıyla Dalga Geçtiler! Hüngür Hüngür Ağlattılar! Yazık Olsun!

Gelinim Mutfakta yarışması bir skandala imza attı. Yeliz isimli yarışmacıyla dalga konusu oldu. Yarışmacı Yeliz'in eşiyle dalga geçilmesi izleyenlerin tepkisine neden oldu. İşte Gelinim Mutfakta Yarışmasından çok konuşulan o anlar!

Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta her bölümüyle merakla takip ediliyor. Gelin ve kaynanaların bulunduğu yarışmada kıyasıya rekabet ediliyor. Son dönemde yaptığı konsept değişiklikleriyle çok konuşulan yarışmada her hafta gelecek olan yeni sunucusu ile merak konusu oluyor. Bu kez sunucusu ile değil yarışmacılarıyla gündeme düşen yemek yarışması Gelinim Mutfakta izleyenlerin tepkisine neden oldu. Yarışmacıların Yeliz'in eşiyle dalga geçmesi herkesi çok kızdırdı. Bu duruma üzülen Yeliz stüdyoda gözyaşlarını tutamadı. İşte Gelinim Mutfakta yarışmacıların yaptıkları çok konuşulan o hareketler! 

Nursel Ergin Sunuyor! 

Hızını kesmeden devam eden yarışma programın Gelinim Mutfakta'yı bu hafta Nursel Ergin sunmaktadır. Daha önce Acun Ilıcalı'nın sunduğu var Mısın Yok Musun yarışmasından tanımıştık. Yaşadığı hayatla da herkese dokunan sunucu Nursel Ergin yetiştirme yurdunda büyümüştür. Daha sonra bir evlilik yaparak kendi yuvasını kurmuştur. Bir kızı olan sunucu bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında oldukça beğenilmişti. İzleyenlerin ilgisini toplayan güzel sunucu neşeli tavırları ile samimi bulunmuştu. Fakat son yaşanan olaylardan sonra sunucu Nursel Ergin de eleştirilerin hedefinde olmaktan kurtulamadı. Dalga geçilen yarışmacı ağlamasıyla herkesi derinden üzdü. 

Dalga Geçtiler! 

Gelinim mutfakta bir skandal yaşadı. Yarışmacılardan biri olan Yeliz'in eşiyle diğer yarışanlar dalga geçti. Yeliz'in eşi düğününde beyaz çorap giymesi nedeniyle diğer yarışanların hedefi haline geldi. Gelinim Mutfakta'nın stüdyosuna beyaz çorap ile gelen yarışmacılar Yeliz'le dalga geçti. Yeliz ise eşiyle dalga geçilmesine resmen ateş püskürdü. Yarışanları tek tek azarlayan Yeliz resmen ağlama krizine girdi. Bu olay izleyenlerinde tepki vermesine neden oldu. 

Fatih Ürek Olsa Olmazdı! 

Bu olaylara tanık olan seyirciler Fatih Ürek varken bu şekilde seviyesiz durumlar yaşanmıyordu diye isyan etti. Ayrıca yarışmacının ve eşinin resmen aşağılandığını düşünen izleyenler başta yarışma programının sunucu Nursel Ergin olmak üzere, Kanal D kanalında da olumsuz eleştiriler yapıldı. Bu şekilde dalga konusu olan Yeliz Hanım ve eşinden özür dilemeleri gerektiklerini savundular. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış