6 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Son Sözü Oktay Kaynarca Söyledi! Yeni Dizi Setinden Fotoğraf Yayınladı! Resmen Ortalık İnledi!

Son Sözü Oktay Kaynarca Söyledi! Yeni Dizi Setinden Fotoğraf Yayınladı! Resmen Ortalık İnledi!

Daha önce EDHO dizisinin yenide çekileceği haberleri üzerine son sözü oyuncu Oktay Kaynarca söyledi. Rol aldığı yeni dizi setinden görüntü paylaşan oyuncu herkesi heyecanlandırdı. Hasan Dağı üzerinde yöresel pozlar veren Kaynarca, dizide Çimeli aşiretini konu aldıkları ortaya çıktı.

Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ses getiren Oktay Kaynarca ayrıca Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alıyordu. Adeta efsane haline gelen oyuncu, EDHO dizisinin bitmesi sonrası sevenlerini yasa boğdu. Uzun süre devam eden EDHO dizisinin başrolünde yer alan Oktay Kaynarca, dizinin bittiğini Twitter üzerinden açıklayarak kötü haberi duyurmuştu. Bunun üzerine EDHO dizisinin yeniden ekranlara döneceği haberleri ortalığı yıkmıştı. Fakat bu iddialara son noktayı ünlü oyuncu koydu. Paylaştığı fotoğrafla neler oluyor dedirtti. İşte Oktay Kaynarca'nın herkesi şaşırtan o fotoğrafı! 

İki Efsane Dizide Rol Almıştı! 

Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır karakteriyle bilinen ünlü oyuncu uzun süre bu izi üzerinde taşımış, adeta kimliği haline gelmişti. Kurtlar Vadisi dizisinin finali üzerine onca zaman geçmesine rağmen hala Kurtlar Vadisi unutulmamıştı. Efsaneleşen diziden sonra Oktay Kaynarca şöhrete bir adım daha attı. ATV kanalında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle tekrar ekranlara döndü. Herkesi sevindiren bu dizi maalesef çok uzun sürmedi. Kurtlar Vadisi dizisiyle aynı kaderi paylaşan EDHO sevenlerine veda etti. 

Blu TV EDHO Dizisini Mi Yayınlayacak?

Dizinin ATV kanalıyla sorun yaşadığı ve bu nedenle bittiği öne sürüldü. Başka bir kanalda neden devam etmediği ise merak konusu oldu. EDHO dizisinin telif haklarının ATV kanalında olduğunu bu nedenden ötürü başka bir kanalla anlaşma sağlanamadığı ortaya çıktı. Şuan Blu TV ekranlarında yayınlanması beklenen EDHO'nun diziye Oktay Kaynarca olmadan devam edeceği yönünde bazı iddialar ortaya atıldı. Bu haberlere ise son noktayı Oktay Kaynarca koydu. 

 

Neler Oluyor?

Oktay Kaynarca sosyal medya adresini sık kullanmasa da yeni paylaştığı bir kare olay yarattı. Hayranlarını resmen çıldırtan ünlü oyuncu yeni dizi sinyali verdi.  Hasan Dağı üzerinde kar pozu veren oyuncunun takipçileri Çimeli aşiretini konu alan bir dizi çektiklerini öne sürdü. Ayrıca oyuncunun puşi takması da bu düşünceleri destekler nitelikte oldu. Büyük bir bomba ile gelmeye hazır olan Kaynarca, resmen yeni projesini bu kareyle sevenlerine duyurdu. İşte Kaynarca'nın çok konuşulan dizisinden fotoğraf! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış