6 Ocak 2022 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Arka Sokaklar Yıldızı Süre Mini Giydi Bakan Bir Daha Baktı! Keşke Hiç Giymeseydin Diyen Bile Oldu

Arka Sokaklar Yıldızı Süre Mini Giydi Bakan Bir Daha Baktı! Keşke Hiç Giymeseydin Diyen Bile Oldu

Türkiye Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde Ezgi karakterini canlandıran Ela Yörüklü’nün sosyal medya paylaşımları magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasına girdi. Peli Ela Yörüklü’nün paylaşımları arasında neler bulunuyor?

Ela Yörüklü’nün Instagram Paylaşımları Konuşuluyor


Türkiye televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan ve milyonları ekran başına kilitleyen Arka Sokaklar dizisinde Ezgi karakterini canlandıran Ela Yörüklü’nün Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf çok konuşuluyor. İddialı paylaşımları ile gündeme gelen Ela Yörüklü’nğn paylaşımlarında neler yer alıyor? Hangi fotoğrafları paylaştı? Ela Yörüklü kimdir? Ela Yörüklü nerelidir? Tüm bunlar, Arka Sokaklar ve Ela Yörüklü’ye dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında yer alıyor.


Instagram Pozları Takipçilerinden Tam Puan Aldı


Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un üstlendiği Arka Sokaklar dizisi milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide Ezgi karakterini canlandıran Ela Yörüklü’nün Instagram paylaşımları ise birçok insan tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor.


Dizide de hırçın bir karakteri canlandıran Ela Yörüklü, özellikle Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin gönlünde taht kurmuş durumda.


Sık sık paylaşımları ile gündeme gelen güzel oyuncunun yeni pozları sosyal medya takipçilerinde de tam puan aldı. Arka Sokaklar dizisinde hırçın ve güzel bir polisi canlandıran güzel oyuncu sosyal medyada da kendisinden sık sık söz ettiriyor. Öte yandan başarılı ve güzel oyuncunun Instagram’da 240 binden fazla takipçi var.
Peki Arka Sokaklar’ın Ezgi’si Ela Yörüklü Kimdir? Ela Yörüklü nerede doğdu? Ela Yörüklü kaç yaşında? Ela Yörüklü’ye dair merak ettikleriniz haberimizin detaylarında yer alıyor.


Arka Sokaklar’ın Ezgi’si Ela Yörüklü Kimdir?


Ela Yörüklü 1998 yılında Bursa’da doğdu ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nde Veterinerlik okuyor. Bir yandan eğitimini sürdüren diğer yandan da oyunculuk eğitimi alan Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini ise Kalk Gidelim adlı dizi ile yaşamıştı. Ela Yörüklü şimdilerde Arka Sokaklar dizisinin vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış