6 Ocak 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Şok Aktüel 7 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Elektronik Ürünlerde Fırsatları Kaçırmayın

Şok Aktüel 7 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Elektronik Ürünlerde Fırsatları Kaçırmayın

Şok Market’in 7 Ocak Aktüel Ürünler kataloğu yayınlandı. Yeni yyaınlanan kataloga birden fazla üründe çok sayıda fırsat ve indirim söz konusu. Peki bu indirimler arasında neler yer alıyor? Hangi ürünlerde fırsat indirimler söz konusu?

Şok Market Ocak Ayı İndirimleri İle Adından Çokça Söz Ettirecek


Şok Market, 7 Ocak Aktüel Ürünler kataloğunu yayınladı. Katalogda çok fazla sayıda üründe büyük fırsatlar ve indirimler yer alıyor. Şok Market özellikle 2022 yılına ve ocak ayına dikkat çeken indirimlerle girdi. Pek çok üründe indirimleri müşterileri ile buluşturan Şok Market, önümüzdeki günlerde de indirimleri ile uzun süre konuşulacağa benziyor. Peki Şok Market’in indirimli ürünler arasında hangileri yer alıyor? Fırsat ürünleri Şok Market reyonlarında yer alıyor mu? Tüm bunlar ve Şok Market’in 7 Ocak Aktüel Ürünler kataloğuna dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında sizi bekliyor.


Farklı ürün yelpazesinde indirimleri müşterileri ile buluşturmayı hedefleyen Şok Market, gıda ürünlerinden beyaz eşyaya, elektronik eşyalardan kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok üründe indirimleri müşterileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.


Elektronik Ürünlerde Fırsatlar Son Sürat Devam Ediyor


Şok Market’in 7 Ocak Aktüel Ürünler kataloğunda yer alan Arzum Türk Kahvesi Makinesi 299 Türk lirasına satışa sunulmuş durumda. Ancak bu kadarla da sınırlı değil Yine aynı markanın midi fırınları 479 Türk lirasına raflardaki yerini alancak. Şok Market ayrıca 7 Ocak Aktüel Ürünler kataloğunda bulunan çok sayıda giyim ürünlerini müşterileri ile buluşturacak.


Peki Şok Market’in 7 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan elektronik eşyalarda fiyatlar ne durumda? Açıkçası burada da birçok indirim dikkat çekiyor. Özellikle Baymak Dolce Vita klima 8 bin 299 Türk lirası olan fiyatı ile dikkat çekiyor. Öte yandan Full HD Android televizyonların fiyatları da 4 bin 599 Türk lirasından başlıyor. Şok Market özellikle elektronik ürünlerde gerçekleştirdiği fırsatlarla her hafta dikkat çekmeye devam ediyor. Öte yandan Şok Market’in elektronil ürünlerde indirimleri uzun bir sürece yayacağı ve Ocak ayı boyunca özellikle elektronik eşyalarda fırsat ürünleri sunulacağı belirtildi.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış