6 Ocak 2022 19:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:45

Whatsapp’da Bilinmeyen Bir Özellik Daha Gün Yüzüne Çıktı! İşte Adınızı Görünmez Yapabileceğiniz O Özellik

Whatsapp’da Bilinmeyen Bir Özellik Daha Gün Yüzüne Çıktı! İşte Adınızı Görünmez Yapabileceğiniz O Özellik

2022 yılı ile birlikte birçok yeni özelliği kullanmaya başlayacak olan WhatsApp kullanıcılarına yeni deneyimlere hazırlanıyor. Peki bu özellik nedir? WhatsApp’ta kullanıcılar adını nasıl gizli tutabilir? WhatsApp’ta adını gizli tutmak isteyenlerin izlemesi gereken rota nedir?

WhatsApp’ta Ad Soyad Gizlenebilir Mi?


Geçmil yıllarda o günkü adıyla Facebook tarafından satın alınan WhatsApp birçok yeniliği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu özelliklerden biri de kullanıcıların isminin gizlenmesini sağlanması. Peki kullanıcılar isminin gizlenmesini nasıl sağlayacak? Bu işlemin zorluğu nedir? Kullanıcılar neden isminin gizlenmesini istiyor? Tüm bu sorular ve WhatsApp’a dair merak ettiğiniz her şey haberimizin detaylarında yer alıyor.


WhatsApp bir süredir Telegram ile ciddi bir yarış halinde. Bu yarışta her iki taraf da ciddi bir biçimde kullanıcılarına birçok kolaylık ve birçok yeni özellik sağlıyor. WhatsApp’ın sağlamış olduğu yeni özellikte ise kullanıcılar ad ve soyadlarını gizleyebiliyor. Bunun için adınızı görünmez metinde tutmanız gerekiyor. Adınızı WhatsApp üzerinde görünmez metinle değiştirmenin basit ve kolay yöntemleri mevcut durumda. WhastApp uygulaması adn soyadı doldurmayı bir zorunluluk olarak sunsa da bu durumdan kurtulmanın da bir yolu bulunuyor.


Peki bu durum için ne yapmak gerekiyor? WhatsApp’da ad soyad kısmını kaldırmak için herhangi bir ücret ödemek gerekiyor mu? WhatsApp’da uygulanan diğer yenilikler neler? WhatsApp’ın 2022 yılına özel sunacağı yenilikler arasında neler yer alıyor?


WhatsApp’ta Ad ve Soyad Kısmı Nasıl Gizlenir?


Peki WhatsApp’da kullanıcıları ad ve soyadlarını gizlemek için izlemeleri gereken yol nasıldır? Bu yol her kullanıcı için geçerli mi?


Öncelikle hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda WhatsApp’ı açmanız gerekmektedir. Arından ? ? sembollerini kopyalayın. Bu işlemin ardından WhatsApp ayarlarına girmeniz gerekiyor. Burada da mevcut WhatsApp adınıza ardından düzenleme işaretine dokunun. Bu işlein ardından ise ok sembolüne kaldırmanız gerekecek. Değişiklikleri onaylamak için tamam kısmına dokunun. Tüm bu işlemler sayesinde WhatsApp’ta ad soyad kısmı boş kalacak. Siz de kendiniz bu işlemi deneyerek kişisel gizliliğinizi garanti altına alabilirsiniz.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış