6 Ocak 2022 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:44

Kulüp Dizisinden 2. Sezon Fragmanı! İlk Sezonu İle Netflix’i Sarsan Kulüp Dizisi Yeni Sezonun Fragmanını Yayınladı

Kulüp Dizisinden 2. Sezon Fragmanı! İlk Sezonu İle Netflix’i Sarsan Kulüp Dizisi Yeni Sezonun Fragmanını Yayınladı

Netflix’te yayınlanan ve çok kısa bir süre içerisinde büyük yankı uyandırarak Netflix’in en beğenilerin Türkçe dizileri arasına giren Kulüp’ün ikinci sezonu için geri sayım başladı. Dizinin ilk sezonunun ikinci kısmının ne zaman izleyici ile buluşacağı açıklandı.

Kulüp Dizisinin İlk Sezonu Büyük Beğeni Toplamıştı


Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin paylaştığı ve Netflix’te yayınlanan, yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra yoğun bir ilgi ile karşılaşan Kulüp dizisinin ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. İlk sezonun ardından dizinin geniş bir hayran kitlesine kavuşmasu dikkat çekmişti. Peki Kulüp dizisinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? İkinci sezonda ne değişiklikler yer alıyor? Hepsi ve Kulüp dizisine dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında yer alıyor.


Dizinin Konusu Ne?


1950’li yılların İstanbul’unda geçen olayları seyirci ile buluşturan Kulüp dizisi kozmopolit bir İstanbul’u anlatıyor. Dizide mahkumiyet yaşaması sebebiyle büyümesine tanık olamadığı asi kızı ile yeniden bağ kurmaya çalışan Mathilda’nın gece kulübünde çalışması ve akabinde İstanbul’da yaşanan olaylar ele alınıyor. Dizinin büyük bir beğeni almasının ardından ise ikinci sezon için çekimlerin başladığı duyurulmuştu. Peki dizinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda herhangi bri değişiklik olacak mı? Kulüp dizisinin kadrosuna yeni oyuncular eklenecek mi?


Kulüp Dizisinin İkinci Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?


Dizinin yayınlanan yeni fragmanında ise dizinin ikinci kısmı için çok daha dikkat çeken ve seyirciyi hop oturtup hop kaldırtacak sahneler dikkat çekiyor. Dizinin ikinci kısmının 6 Ocak tarihinde seyirci ile buluşacağı açıklandı.


Öte yandan Kulüp dizisi oyuncu kadrosu ile de girişilen işin aslında ne kadar kaliteli olduğunu da belli ediyor. Dizinin oyuncuları arasında Mathilda: Gökçe Bahadır, Asude Kelebek, Barış Arduç, Selim Songür, Metin Akdülger ve Fırat Tanış gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.


Öte yandan dizinin müzikleri de dizinin hayranları ve pek çok farklı kesimden tam puan almıştı.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış