7 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:44

İffet Filmiyle Tanınan Yeşilçam Güzeli O Sahneyi Anlattı! Müjde Ar'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf Herkesi Şaşırttı!

İffet Filmiyle Tanınan Yeşilçam Güzeli O Sahneyi Anlattı! Müjde Ar'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf Herkesi Şaşırttı!

Yeşilçam filmlerinin ünlü isimlerinden biri olan Müjde Ar, hem güzelliği hem de oyunculuktaki başarısıyla çok beğeniliyordu. Müjde Ar'ın bir dönem çok konuşulan filmlerinden biri olan İffet, hemen hemen herkesin izlediği Türk dizilerinden biridir. Müjde Ar İffet filmi hakkında ilk kez konuştu.

1954 doğumlu olan ünlü oyuncu Müjde Ar, Türk sinemasının sevilen isimleri arasındadır. Özellikle filmleriyle ses getiren oyuncu henüz daha 8 yaşındayken model  olarak çalışmaya başladı. Hatta herkesin severek izlediği Aşkı Memnu dizisinin ilk orijinal versiyonunda  Bihter olarak rol almıştı. Aşkı Memnu dizisinden sonra oldukça meşhur olan ve en çok aranan yüzler arasına yerleşen oyuncu Müjde Ar, performansı ile oldukça beğenilmişti. Ardından gelen teklifler üzerine Yeşilçam sinemasına katılarak hayatında yeni bir döneme yer açmıştı. Şarkıcılık ve oyunculuğu bir arada idare eden güzel isim 1980'li dönemlerde İffet filmiyle zirveye ulaşmıştı. 

Sinema Tarihine Yeni Bakış Açısı Getirdi! 

Müjde Ar Yeşilçam sinemasına adımını attıktan sonra hayatında ve yer aldığı rollerde bile değişiklik yaşadı. Cesur filmlerde rol alan Müjde Ar, oyunculuğu ve cesareti ile hayran bıraktı. Sinema hayatında başarılarını da tescilleyen güzel oyuncu birçok ödül alarak kariyerinde adımlarını sağlamlaştırdı. Bir dönem sonra sinema hayatından çekilen ünlü oyuncu ekranlarda yer almamaya başladı. Hayranlarını meraklandıran bu konu üzerine ünlü oyuncu yeniden bir çıkış yaparak herkesi çok şaşırttı. 

Yıllar Sonra Ekranlara Döndü! 

Haydi Gel Bizimle Ol adlı bir programda yer alan oyuncu tüm güzelliği ile ekranlara geri döndü. NTV kanalında yayınlanan ve   Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı'nın olduğu program izleyenler tarafından merakla takip ediliyordu. Fakat programda söylediği bir sözden ötürü büyük tepki gördü.  Adıyaman ve İlçeleri Dayanışma Derneği tarafından dava edilen Müjde Ar, herkes tarafından çok konuşuldu. Aşk hayatında ise her şey yolunda gitti. 2005 senesinde  Ercan Karakaş ile evlenen güzel oyuncu mutlu bir evlilik sürmektedir. 

Müjde Ar Anlattı! 

Günümüzde bile hala gündeme gelen hatta bir dönem yeniden çekimlerinin yapılmasına karar verilen film İffet onca zaman geçmesine rağmen konuşulan filmler arasında yer alıyor. Dizileri hakkında bir röportajında konuşan oyuncu öpüşürken bir şey hissediyor musun sorusuna yanıt verdi. ''Yani neticede egoları yüksek olan oyuncular bir iş için bir araya geliyorlar. ‘Gözünü kapatınca öpüşürken ne hissediyorsun? 'diye soruyorlar. Banane Allah'ın köftesi gibi gelir ne hissedeceğim." diyerek yanıt verdi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış