7 Ocak 2022 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:44

Bim Aktüel 14 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Bu Hafta Bim’de Bomba İndirimler Vatandaşı Bekliyor

Bim Aktüel 14 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Bu Hafta Bim’de Bomba İndirimler Vatandaşı Bekliyor

Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Katalogda yüzlerce üründe yer alan fırsast ürünleri birçok Bim müşterisini memnun edecek. Peki Bim’in 14 OcakAktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yeralıyor? Hangi ürünlerde fırsat bulunuyor?

Bim’in Aktüel Ürünleri Arasında Neler Bulunuyor?


Bim 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğuu yayınladı. Katalogda birçok üründe yer alan fırsat ürünleri dikkat çekiyor. Peki bu indirimler arasında hangi ürünler yer alıyor? Fırsat ürünleri için Bim müşterilerinin ne yapması gerekiyor? Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda haberimizin detaylarında bulunuyor.


Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler kataloğuna gelecek olursak burada geniş bir ürün yelpazesinin bulunması hemen hemen herkesin dikkatinden kaçmayacaktır.  Bu durum Bim için aktüel ürünler kataloğu için bir kurala dönüşmüş durumda. Öte yandan Bim geniş de bir ürün yelpazesi sunuyor.


Birçok anlamda geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken ve Türkiye’nin en büyük parakende mağaazası olan Bim,  Türkiye’nin dört bir yanında bulunan şubeleri ile hizmet veriyor. Bim’in 14 OcakAktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında elektronik de ayrı bir dikkat çekiyor.


Elektronik 7 Ocak’ta Bim’in Gözdesi Oluyor


Bu ürünler arasında yer alan Işıklı Kettle 139 Türk lirasına satışa sunulmuş durumda. Öte yandan Karma Doğrayıcı Çeşitleri’nin fiyatı ise 49 Lira 90 kuruş olarak belirlenmiş durumda. Bim’de 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda bulunan fırsat ürünleri sadece elektronik eşyalar ile de kısıtlı değil. Birçok farklı üründe indirimleri ile buluşturan Bim’in Aktüel ürünler kataloğunda ayrıca Bitki Çayı ve Kahve Demliği 350 ml 59 lira 90 kuruştan satışa sunulmuş durumda. Ayrıca Benante Zürafa Şekilli Kupa 49 Türk lirasına müşteriler ile buluşacak.


Bim’de Bebek Ürünlerinde De İndirimler Var


Bu ürünler arasındaki yelpazenin ne kadar geniş olduğundan söz etmiştik. Ahşap Yap Boz Trenler 34 lira 90 kuruştan satışa sunuluyor. Ayrıca Bebek Nevresim Takımı 69 lira  90 kuruştan yeni doğan bebekler için patikli takım isi 24 lira 90 kuruştan satışa sunuluyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış