7 Ocak 2022 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:44

Whatsapp Ajan Gibi Özellik Geliyor! Kimi Çok Sevecek Kimi Üzülecek

Whatsapp Ajan Gibi Özellik Geliyor! Kimi Çok Sevecek Kimi Üzülecek

WhatsApp uygulamasının birçok yeni özelliği 2022 yılında kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyorç Bunlardan biri de ajan yazılım olarak bilinen bir özellik. Peki bu özellik tğm WhatsApp kullanıcıları için geçerli mi? WhatsApp’ın yeni özelliği devrede mi?

WhatsApp’ın Yeni Özelliğinde Neler Var?


Öncelikle söz konusu özelliğin İOS’un sürümünde mevut olduğunu belirtmek gerekir. Öte yandan popüler mesajlaşma uygulamasının birçok dikkat çeken yanı bulunuyor. Bunlardan biri de WhatsApp gruplarında sizden bahsedildiği anda sizin bu durumdan haberiniz olacak.


2022 yılında getirdiği güncellemeler ile bildirim özelliğini mercek altına alan WhatsApp, yeni bir özelliği daha devreye sokmaya çalışıyor. Buna göre herhangi bir kişi sizin hakkınızda WhatsApp’ta mesajlaştığı zaman size de bir bildirim gelecek. Peki bu durum nasıl gerçekleşecek? WhatsApp herhangi bir alçıklama yaptı mı? WhatsApp’a ve WhatsApp’ın yeni özelliklerine dair merak ettikleriniz haberimizin detaylarında yer alıyor.


Kullanıcılara Bildirim Gönderilecek


WhatsApp’ta diğer kullanıcılardan bahsetme özelliği bulunuyor. Buna göre WhatsApp grubunda bir kişiden direkt bahsedebiliyorsunuz. WhatsApp yeni bir güncelleme ile bu sürece de el atmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların işlevini kolaylaştıran bahsetme özelliği daha geniş çaplı bir özelliğe dönüşecek.


WhatsApp artık gruplarda bir kişi sizden bahsettiğinde ya da sizin göndermiş olduğunuz bir mesaja yanıt verdiğinde WhatsApp size direkt bildirim gönderecek. Ancak bu durumun sadece WhatsApp grupları çin geçerli olduğunu belirtmek gerekir. Ayrıca söz konusu özellik sadece WhatsApp Beta programında bulunuyor.


WhatsApp Beta Nasıl Yüklenir?


Beta programı sadece İOS platformunda yer alıyor. Beta sürümünü yüklemek için TestFligt’a ihtiyacınız bulunuyor. Ancak bir yıldan uzun bir süredir bu platfrom daüye kabulü gerçekleştirmiyor. Dolayısıyla WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı bu yeni özelliği denemenin mümkün olmadığını söylemekte fayda var. Ancak Android kullanıcısıysanız APK yöntemi ile bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu sürecin kademeli olarak gerçekleşmesi nedeniyle günlük WhatsApp deneyiminiz bu durumdan negatif anlamda etkilenebilir.


WhatsApp’ın üzerinden çalıştığı özelliklerin 2022 yılınd çok daha fazla olacağı ve birçok özellik için de test süreçlerinin de bulunduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış