8 Ocak 2022 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

En Hamarat Benim Kadir Meğer Nasıl Ünlü Olmuş! Okuyunca Helal Olsun Diyeceksiniz! Tik Tok ve Youtube Devamında Fox

En Hamarat Benim Kadir Meğer Nasıl Ünlü Olmuş! Okuyunca Helal Olsun Diyeceksiniz! Tik Tok ve Youtube Devamında Fox

Ekranların yeni ancak çok kısa sürede insanların aklına kazınan programı En Hamarat Benim Yarışması’nın sunucusu Kadir Ezildi’nin nasıl ünlü olduğu pek çok insanı şaşırttı. Bir diğer yandan şöhrete yükselme sürecini müthiş bir biçimde yaşayan Kadir Ezildi, bilin bakalım neler yaşamış neler?

Kadir Ezildi’nin Hikayesi TikTok’ta başladı


TikTok özellikle son yıllarda Türkiye’de çok sayıda kullanıcıya ulaşan ve talep gösteren bir sosyal medya platformu. Kadir Ezildi’nin de şöhret basamaklarına çıkan yollarında ilk adımı TikTok’ta atılıyor. Buraya videolar yükleyen Kadir Ezildi, birçok TikTok kullanıcısı tarafından büyük bir ilgi görüyor. Bu platforma düzenli olarak video yükleyen Kadir Ezildi, bir süre sonra TikTok Türkiye’nin önemli isimleri arasına da adını yazdırıyor.


Peki Kadir Ezildi’nin şöhrete giden basamaklarında nasıl yollardan geçtiğini biliyor musunuz? Kadir Ezildi’nin en büyük tutkusu ne? Tüm bunlar ve Kadir Ezildi’nin kariyerine dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında...


YouTube’dan Fox Tv’ye Ulaşan Bir Kariyer

Kadir Ezildi’nin TikTok’un ardından yer aldığı bir diğer platform ise YouTube oldu. Birçok içerik üreticisi için dikkat çeken bir platform olan YouTube Kadir Ezildi için biçilmiş kaftan desek yeridir. Türkiye’de YouTube kitlesinin daha fazla olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Kadir Ezildi’nin burada fark edilmesi ise çok uzun sürmedi. Kadir Ezildi şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programında yer alıyor.


Kadir Ezildi ve Temizlik Takıntısı


En Hamarat Beniöm programı ile milyonların sevgilisi haline gelen Kadir Ezildi’nin birçok dikkat çeken özelliği bulunuyor. Ancak bunlardan en ilginç olan temizlik konusuda. Katıldığı programlarda da temizlik takıntısından söz eden Kadir Ezildi’nin takıntısı ciddi boyutlarda. Kazandığı paranın önemli bir kısmını dekorasyon ve temizliğe harcadığı bilinen Kadir Ezildi’nin bu takıntısı ise küçük yaşlarda başlamış. Öte yandan  Kadir Ezildi’nin bu aşırı temizlik konusundaki takıntısından birlikte yaşadığı annesi ve kardeşi ciddi oranda rahatsız olduğu da bilinen bir gerçek. Tüm bunlara rağmen Kadir Ezildi temizlik takıntısını uzun süre sürdüreceğe benziyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış