8 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Güldür Güldür'ün Naimesi Estetik Yaptırdı! Resmen Bambaşka Biri Oldu! Afet Gibi Olan Ecem Erkek Yaktı Geçti!

Güldür Güldür'ün Naimesi Estetik Yaptırdı! Resmen Bambaşka Biri Oldu! Afet Gibi Olan Ecem Erkek Yaktı Geçti!

Güldür Güldür programından tanımış olduğumuz isim Ecem Erkek, en çok Naime karakteriyle seviliyordu. Kendine has tarzı olan ve esprileriyle çok sevilen oyuncunun estetik iddiaları herkesi şaşırttı. Bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncunun son haline Afet gibi olmuş yorumları geldi.

Güldür Güldür Show programında tiyatrocu olarak yer alan Ecem Erken en çok Naime karakteriyle ses getirdi. Esprili ve sempatik kişiliği ile ön plana çıkan Ecem Erkek, Naime rolünde aşık olan liseli bir genç kız rolünde yer alıyordu. Uzun süre Güldür Güldür Show programına devam eden oyuncu, ani bir karar alarak programdan ayrılmış sevenlerini üzmüştü. Hatta bazı hayranları sırf Ecem Erkek için programı izlediklerini savunmuştu. Güldür Güldür dışında başka projelerde yer alan ünlü isim en Netflix üzerinden yayınlanan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü filmiyle yeniden gündeme düşmüş, uzun bir süre konuşulmuştu. Ekranlardan kaybolan oyuncu yeni haliyle çok beğenildi. 

Güldür Güldür Show Programından Ayrılmıştı! 

Güldür Güldür Show'un en sevilen isimlerinden biri olan Ecem Erkek Naime rolüyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyordu. Uzun süredir Show TV kanalında devam eden şova veda eden ünlü oyuncu izleyen herkesi üzüntüye boğmuştu. Oyuncunun programdan neden ani bir şekilde ayrıldığı ise merak konusu olmuştu. Uzun süre gidişi konuşulan Ecem Erkek'in başka projelerde yer almak istemesinden dolayı, Güldür Güldür programına veda ettiği söylenildi. En son Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü filminde başrol alan Ecem Erken, oyunculuğuyla herkesi derinden etkilemişti. 

Türküleri Eski Zamanlara Götürdü! 

Oyunculuğun yanı sıra sesiyle de herkesi etkilemeyi başaran Ecem Erkek, Youtube üzerinde yayınlanan bir programa katılarak türkü söylemiş, izleyenleri eski anılarına götürüp getirmişti. Aslen Sivas'lı olan ünlü tiyatrocu türü söylemeyi sevdiğini ve genellikle arabesk şarkı dinlemeyi sevdiğini açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden de sık sık şarkı söylerken paylaşım yapan Ecem Erkek hayranları tarafından merakla takip edilmektedir. 

Burun Estetiği Oldu! 

Son paylaşımlarıyla oldukça dikkat çeken Ecem Erkek herkesi şok etti. Estetik yaptırdığı söylenen oyuncuyu görenler tanıyamadı. Hayranlarından tam puan alarak binlerce beğeniyi topladı. Burun estetiği yaptırdığı söylenen ünlü oyuncunun ekranlardan ve sosyal medyadan bir uzak kalma nedeni olduğu estetik olduğu ileri sürüldü. Hala burnunu saklayan oyuncu paylaşımlarına devam ederken değişime uğramış haline afet gibi yorumları yapıldı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış