8 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Mahkum Dizisinden Final Haberi! Uzun Zamandır Ara Veren Dizi Devam Etmeme Kararı Aldı! Artık Yayında Olmayacak!

Mahkum Dizisinden Final Haberi! Uzun Zamandır Ara Veren Dizi Devam Etmeme Kararı Aldı! Artık Yayında Olmayacak!

Yaklaşık 3 hafta ara veren Mahkum dizisi herkesi şok eden bir karar aldı. Sevilen dizinin uzun aradan sonra, devam etmeyeceği haberi izleyenleri isyan ettirdi. Final nedeni ise Mahkum dizisi sevenlerini çok kızdırdı. İşte dizi hakkında tüm detaylar!

FOX TV kanalında yayınlanan Mahkum dizisi türü açısından Yargı dizisine rakip olarak görülüyordu. Konu ve işleyişinden dolayı benzetilen iki dizi de oldukça rağbet görmüştü. Her bölümü heyecanla beklenen Mahkum dizisi bir Kore dizisinden uyarlanarak çekilmişti. Kısa bir dizi olduğu bilinen Mahkumun uyarlanmış olan halinin kaç bölüm olacağı ise henüz açıklanmamıştı. Yılbaşından sonra 3 hafta ara veren izleyenlerin isyan etmesine neden oldu. Hatta bazı kişiler, diziden soğuduğunu dahi söyledi. Alınan yeni bir karar iddiası ise izleyenleri daha da öfkelendirdi. İşte Mahkum dizisi hakkında çok konuşulan o haber! 

Son Bölümde Neler Yaşandı! 

Son bölümde Fırat, hücrenin duvarlarına çizili olan ipuçlarının peşine düşmüş, her yerde didik didik Hacı'yı aramıştı. Fakat Hacı'nın elinde olan ipuçlarını vermek için asla bir niyeti yoktu. Fırat ise ipuçlarının peşine düşerken öte yandan Cemre dava konusunda mücadele veriyordu. Davada büyük bir gelişme kaydeden Cemre hamlesini yapmıştı. Olay yeriyle ilgili yeniden canlandırma isteyen Cemre, bu konuda savcıları baskılamıştı. Savaş'ın daha önce tanıdığı esrarengiz kadın Ferda,  Barış'ın tüm yaşamını alt üst etmişti. Ayrıca zarfların kim tarafından geldiği gizemini korurken, Ferda'nın çıkışı iyice ortalığı karıştırır. 

Mahkum Dizisi Neden Yok?

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Mahkum dizisinin neden hala yayına başlamadığı merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanması beklenen dizi, süreyi biraz daha uzatarak ileri çekmişti. Mahkum dizisinden yeni bir haber daha geldi. Sevilen dizinin ekranlara veda ettiği öğrenildi. Oyuncuların bazılarının korona virüse yakalanması nedeniyle yayın süresinin uzatıldığı öne sürüldü. Bu nedenle maddi kayıplar yaşayan dizinin artık final yapacağı haberi izleyen herkesi çok üzdü. 

İnternetten Devam Eder Mi?

Yılbaşı tatilinde olduğu bilinen Mahkum dizisinin kalan bölümlerinin internet üzerinden de yayınlanabileceği iddiaları da setten gelen bazı bilgiler arasında yer aldı. Dizi oyuncuları ve yönetmenleri ne yazık ki henüz bu konuda bir açıklama yapmadı. Uyarlama olması nedeniyle kısa olması beklenen Mahkum, beklenenden çok daha erken veda kararı alarak seyircileri hayal kırıklığına uğrattı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış