8 Ocak 2022 11:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Ayçiçek Yağı Kampanyası Tam Gaz Devam Ediyor! Dev Alışveriş Sitesi Enflasyona İnat Fiyatları Aşağı Çekti

Ayçiçek Yağı Kampanyası Tam Gaz Devam Ediyor! Dev Alışveriş Sitesi Enflasyona İnat Fiyatları Aşağı Çekti

Ayçiçek Yağı fiyatlarında yaşanan artış her geçen gün daha fazla dikkat çekiyor. Yükselen dolar kuru ile birlikte ayçiçek yağlarında da ciddi fiyat  artışları tüketicinin belini büküyordu. Bazı alışveriş siteleri en uygun ayçiçek yağlarının hangi markalar olduğunu sitesi üzerinden paylaştı.

Ayçiçek Yağı Fiyatları’nda Düşüş Yaşanacak Mı?


Başta temel gıda fiyatları olmak üzere özellikle de ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış birçok vatadandaşın son günlerdeki en büyük problemleri arasında yer alıyor. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış devam edecek mi? Bu artışın ne kadar sürmesi bekleniyor? Ayçiçek yağı fiyatlarında düşüş olacak mı?


Enflasyonun en çok etkilediği ürünler arasında yer alan ayçiçek yağında fiyat artışı tırmanmaya devam ediyor. Hal böyleyken; vatandaşın da en çok merak ettiği konularında başında ayçiçek yağına yapılan zamlar geliyor. Peki zamlar geri çekilecek mi? Hangi ürünlerde fiyat artışları bekleniyor? Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışın ne kadar daha sürmesi söz konusu?


Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışın ardından birçok markanın fiyat listesi merak konusu olmuştu. Cimri.com adlı internet sitesi ayçiçek yağı fiyatlarının hangi aralıkta olduğuna yer veren bir liste yayınladı. Peki ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Zamlar geri çekildi mi? En ucuz ayçiçek yağı ne kadara satılıyor? En uygun fiyata ayçiçek yağı nerede bulunur?


Ayçiçek Yağı Fiyatları Markalara Göre Değişiklik Gösteriyor


Zamların ne kadar süre ile daha devam edeceğine dair yapılacak yorumların dolar ve euro kuru ile doğrudan bağlantılı olduğuna dikkat çekmek gerekir. Öte yanda eğer beş litrelik bir ayçiçek yağı almak istiyorsanız cebinizden çıkacak olan tutar,  63 Türk lirası ile 70 Türk lirası arasında değikilik gösterecektir.


En uygun fiyatlara sahip ayçiçek yağlarının  fiyat listesi şu şekilde

  • 5 Litrelik Orkide Ayçiçek Yağı  63.95 Türk lirası
  • 4 Litrelik Komili Ayçiçek Yağı 70.95 Türk lirası
  • 4.5 Litrelik Biryağ Ayçiçek Yağı 70.30 Türk lirası
  • 5 Litrelik Biryağ Ayçiçek Yağı 67.95 Türk Lirası

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış