8 Ocak 2022 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Whatsapp Yüzünden Boşanmalar Artacak! Bu Özellik Yüzünden Yuvanız Yıkılabilir

Whatsapp Yüzünden Boşanmalar Artacak! Bu Özellik Yüzünden Yuvanız Yıkılabilir

Tüm dünyaca ünlü olan popüler online mesajlaşam uygulaması 2022 yılına birçok yeni düzenleme ile damga vurmaya hazırlanıyor. Ancak WhatsApp’ın uygulamaya sokacağı yeni özellik kafaları karıştırdı. WhatsApp kullanıcıları ikiye bölündü. Bir kısım yeni düzenlemeyi istemiyorken, diğer kısım ise yeni özelliğin kullanılmasından yana.

WhatsApp’ın Yeni Özelliği Çok Konuşulacak


2022 yılına hızlı bir giriş yapmak isteyen ümlü online mesajlaşma uygulaması WhatsApp, birçok yeni özelliği uygulamada deniyor. Ancak WhatsApp’ın son olarak uygulamaya koymayı planladığı özellik kafaları karıştırdı. WhatsApp kullanıcıları ikiye bölündü. Bir tarafta yeni özelliğin kesinlikle gerçekleştirilmesi gerektiğini savunanlar diğer tarafta da bunun kesinlikle doğru olmadığına dikkat çekenler. Peki kim haklı? WhatsApp’ın uygulamaya koymak istediği yeni özellik ne? WhatsApp 2022 yılında ne gibi düzenlemeler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor?


Telegram İle Rekabet WhatsApp’ı İleriye Taşıyor


WhatsApp’ın son iki yıldır Telegram ile yürüttüğü rekaberin de etkisiyle WhatsApp, 2022 yılında bu rekabette farkı açmakta bir hayli kararlı görünüyor. Dolayısıyla 2022 yılının WhatsApp’ın yılı olacağını söylemek gerekir. WhatsApp’ın birden fazla özellik için farklı ekiplerle çalışmalar içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.


WhatsApp’ın İOS İçin Geliştirdiği Yeni Özellik Ne?


WhatsApp’ın uygulamaya koymayı planladığı yeni özellikte bildirim ekranında mesajı gönderen kişinin profil fotoğrafı da görünecek. Peki WhatsApp bu yeni özelliği ne zaman piyasaya sunacak? Android için de benzer bir çalışma bulunuyor mu?
Söz konusu yeni özelliğin sadece İOS kullanıcıları için tasarlandığı ifade ediliyor. Öte yandan Android telefonlarda ise bu özellik bir süredir bulunuyor. 


Tüm bunlara rağmen İOS için gerçekleştirilmek için çalışılan proje henüz test aşamasında.Bu da bu yeni özelliğin hemen uygulamaya konulamayacağı anlamına geliyor. Öte yandan çalışmaların da hız kazandığı düşünülüyor. Son olarak WhatsApp, henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak hem bu özellik hem de farklı özelliklerin özellikle 2022 yılında WhatsApp kullanıcıları ile buluşması bekleniyor.


Öte yandan önümüzdeki günlerde WhatsApp’ın kullanıcıları ile paylaşmayı planladığı yeni özellikler hakkında açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış