9 Ocak 2022 11:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Bim Aktüel 14 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Bu Ürünler Kapıda Kuyruk Oluşturacak

Bim Aktüel 14 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Bu Ürünler Kapıda Kuyruk Oluşturacak

Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünlerde sunulan fırsatlar herkesin dikkatini çekiyor. Bim, müşterilerine 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda çok sayıda indirim sunuyor. Peki Bim’in indirimleri neler?

Bim’in 14 Ocak Fırsatlarını Kaçırmayın


Parakende sektörünün bir numaralı market zinciri olarak bilinen Bim, 14 Ocak Aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Bim’in aktüel ürünler kataloğunda yer alan fırsat ürünleri şimdiden müşterilerinin yüzünü güldüreceğe benziyor. Peki Bim’in fırsat ürünler arasında neler yer alıyor? Hangi ürünlerde fırsatlar bulunuyor? Bim’in  14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünlerden hangilerinde sınırlama bulunuyor.


Bim Geniş Ürün Yelpazesi İle Müşterilerini Bekliyor


Bim, pek çok müşterisine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu geniş ürün yelpazesinin içerisinde yer alan ürünler pek çok Bim müşterisini mutlu etmeye yetecek ürünler olarak adlandırılıyor. Bim 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda Fakir markasının buharlı temizleme makinesi 399 Türk lirasına satışa sunulmuş durumda. Ayrıca Polosmart tartılar da 199 Türk lirasına raflardaki yerini alıyor.


Öte yandan Bim’in geniş ürün yelpazesi içerisinde saç bonesi, elyaf yastık, oduncu gömlekler gibi çok sayıda ürün de müşterilerini bekliyor. Peki bu ürünler neler?


Züccaciye Ürünlerinde Beklenmeyen Fırsatlar


Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünlerden fakir şarjlı süpürge 449 Türk lirasına satışa sunulmuş durumda. Öte yandan Bim, 14 Ocak Aktüel ürünler kataloğunda otomobil ürünlerini de satışa sunmuş durumda. Araç içi bluetooth kulaklık 69 lira 90 kuruşa, koltuk arası bardak tutucu 59 lira 90 kuruşa, telefın tutucu ise 39 lira 90 kuruşa satışa sunulan ürünler araında yer alıyor.


Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan beklenmeyen fırsatlar arasında bir de züccaciye ürünleri yer alıyor. Düdüklü tencereleri 399 liraya satışa sunan Bim’de; 48 parça  Kütahya Porselen yemek takımı ise 449 Türk lirasına raflardaki yerini alacak. Öte yandan Bim’in 14 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında 2’li tava setleri 169 Türk lirasına satışa sunuluyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış