9 Ocak 2022 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Şok Market’in 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda Fırsatlar Devam Ediyor

Şok Market’in 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda Fırsatlar Devam Ediyor

Şok Market 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Katalogda Şok Market müşterilerine yönelik çok sayıda indirim dikkat çekiyor. Bu indirimler arasında yer alan ürünler nedir? Pek çok Şok Market müşterisi bu sorunun yanıtını büyük bir merkala bekliyor.

Şok Market’te Birbirinden Özel Fırsat Ürünleri


Parakende sektöründe akla gelen en önemli markalar arasında yer alan Şok Market, 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Katalalogda çok sayıda üründe yer alan indirimler dikkat çekiyor. Peki bu ürünler arasında neler bulunuyor? Şok Market’in 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler hangileri? Fırsat ürünleri hangi tarihe kadar devam edecek? Hangi ürünler stoklarla sınırlı durumda?


Şok Market müşterilerine farklı alanlarda ürünleri sunmaya kaldığı yerden devam ediyor. Şok Market 8-11 Ocak tarihleri arasında da müşterilerine inanılmaz kampanyalar sunuyor.


Şok Market’in Fırsat Ürünleri Arasında Neler Var?


Tüm bunların yanı sıra Şok market ayrıca, elektronik ürünlerde yapacağı birçok indirimler ve fırsatlarla da birçok vatandaşın dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Şok Market’in 8 Ocak Atüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünlerin geniş yelpazede olması çokça dikkat çekiyor.


Şok Market’in 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nun ürün yelpazesinin genişliği de birçok müşterisinin ilgisini cezbediyor. Katalogda yer alan benzinli ağaç motoru ve tezgah testereleri 699 Türk lirasına satışa sunulmuş durumda.


Şok Market’in 8-11 Ocak tarihleri arasında geçerli aktüel ürünlerinde fırsatlar bu kadarla da bitmiyor. Şok Market’te silikon tabancası 39 lira 95 kuruşa müşteriler ile buluşurken; vidalama ürünleri 89 lira 90 kuruştan satışa sunulmuş vaziyette. Ayrıca Şok Market’in 8 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda darbeli matkaplar, 199 Türk lirasına satışa sunuluyor.


Şok Market’in 8 Ocak ile 11 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak olan Aktüel Ürünler Kataloğu’nda farklı ürünlerde başlatılan kampanyalarda ayrıca  paketleme bantları da satışa sunulmuş durumda. Buna göre; 12 lira 95 kuruştan raflardaki yerini alan paketleme bantlarına japon yapıştırıcıları da 8 lira 75 kuruş olan fiyatı ile eşlik ediyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış