10 Ocak 2022 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:43

Bim 5 Litre 20 TL Kampanyası Yaptı! Bu Kampanyayı Duyan Markete Akın Etti

Bim 5 Litre 20 TL Kampanyası Yaptı! Bu Kampanyayı Duyan Markete Akın Etti

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış birçok insanın tepkisini çekmeye devam ediyor. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışın ne kadar daha devam edeceği büyük merak konusu olurken; Bim’den ayçiçek yağları ile ilgili bir adım geldi. Peki Bim, ayçiçek yağı fiyatlarında indirime gitti mi?

Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Yaşanan Artış Dikkat Çekiyor

Son günlerde ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış pek çok vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor. Dolar ve euro kurunda yaşanan artış ile birlikte temel tüketim maddelerinde yaşanan artışlar da dikkatlerden kaçmıyor. Hal böyle olunca vatandaş, çok sayıda üründe, uygun fiyatı tercih etme yolunu izliyor. Özellikle de indirimlerin nerede olduğunu takip etmeye çalışıyor.


Durum tam olarak bu şekilde devam ederken parakende sektöründe ciddi talep gören markalar arasında yer alan markalardan biri olan Bim’den dikkat çeken bir hamle geldi. Bim, 11 Ocak Salı günü için yayınladığı Aktüel Ürünler Kataloğu’nda ciddi indirimlere gitti. Peki bu indirimler neler? Bu indirimler arasında ayçiçek yağı bulunuyor mu? Bim ayçiçek yağını ne kadara satışa sundu?


Hayat pahalılığı her geçen arttığı günlerde Bim’in Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlaması pek çok müşteri tarafından olumlu karşılandı. Öte yandan Bim, her hafta düzenli olarak aktüel ürünler kataloğu yayınlaması ile de dikkatleri çeken bir market zinciri. 2022 yılına çok sayıda indirim ile giren Bim’in bu indirimleri de yıl boyu sürdürmesi bekleniyor.


Bim, Ayçiçek Yağında Büyük Bir İndirim Sunuyor


Bim’in 11 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda 5 litrelik ayçiçek yağlarında fiyat, 22 Türk lirası seviyelerine kadar geldi. Peki Bim’in Aktüel Ürünler Kataloğu’nda hangi ürünler bulunuyor? Ayçiçek yağı fiyatları hangi tarihe kadar geçerli olacak?


BİM'de Neler Satılacak?


Bim, 11 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda geniş bir ürün yelpazesini de müşterileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Buna göre; hem hijyen ürünleri hem de temizlik malzemelerinde indirimler yapmayı planlayan Bim, ayrıca ıslak havlu, sıvı sabun, ultra hijyen sprey ve jel, bulaşık makinesi temizleyicibulaşık makinesi tableti gibi çok sayıda üründe de çarpıcı indirimlerle müşterisinin yanında olmayı hedefliyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış