10 Ocak 2022 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:42

Blu Tv’nin Derinliklerinde Yer Alan Masum Dizisi Muhteşem Oyuncu Kadrosuyla Seyirciyi Kendisine Bağlayacak

Blu Tv’nin Derinliklerinde Yer Alan Masum Dizisi Muhteşem Oyuncu Kadrosuyla Seyirciyi Kendisine Bağlayacak

Blu Tv’de yayınlanan Masum dizisi birçok kişiyi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Peki bu dizinin bu kadar çok sevilmesinde ne etkili oldu? Dizinin kadrosunuda hangi oyuncular yer alıyor? Dizi kaç bölümden oluşuyor?

Masum Dizisi’nin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Koronavirüs ile birlikte dijital platformların oldukça ciddi bir gelişim göstermesi Türkiye’de de kendisini hissettirdi. Blu TV de birçok yerli yapım ile seyircilere ana akımın dışında başarılı hikayeleri aktarma fırsatı bulmuş oldu. Bu hikayelerden biri de Masum dizisi. Masum dizisi birçok açıdan özel bir dizi. Peki bu diziyi bu kadar etkili yapan şey ne?
Daha önce Türkiye gündemine oturan Bir Başkadır dizisi ile adından söz ettiren Berkun Oya’nın senaristliğini yaptığı, Seren Yüce’nin yönettiği Masum dizisi birçok usta isme ev sahipliği yapıyor. Dizinin başrollerinde ise usta oyuncu Haluk Bilgener ile Ali Atay yer alıyor. Ancak Masum dizisinin o kadar geniş ve kaliteli oyuncu kadrosu bulunuyor ki, başarının tesadüf olmadığı ister istemez ortaya çıkıveriyor. Öte yandan dizinin her bir noktasında alanında en başarılı isimlerin yer aldığını berlirtmek gerekir. Elbette en başta oyuncu kadrosu için bu durum böyle.

Masum dizisi Berkun Oya’nın Bayrak adlı tiyatro oyununun diziye uyarlanmış hali aslında. Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer, Bartu Küçükçağlayan gibi birbirinde önemli isimlerin yer aldığına da dikkat çekmek gerekir.


Masum Dizisi’nin Konusu Ne?


Blu Tv’de sekiz bölümlük bir dizi olarak yayınlanan Masum dizisinde emekli Başkomiser Cevdet, eşi Nermin bir kıyı kasabasında yaşamaktadır. Oğulları Tarık da onlarla birlikte hayatını sürdürmektedir. Tarık'ın eşi Emel ve abisi Taner trafik kazası sebebiyle hayatlarını kaybetmiştir. Yusuf Komiser, yakın arkadaşı olan Taner'in ölümünü aydınlatmak için kıyı kasabasına gelmesi ile olaylar başlar. Ancak Cevdet ve Nermin'in de saklaması gerekenler vardır.
Öte yandan dizide bir de Selda Bağcan’ın Katip Arzuhalim türküsünün farklı bir versiyonu da jenerik olarak kullanılmış ve büyük beğeni toplamıştır.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış