11 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Fatih Ürek 'Gelin Evi' Yarışmasında! Şimdi Gelinim Mutfakta Düşünsün! Fatih Ürek Yıldırım Gibi Çakacak!

Fatih Ürek 'Gelin Evi' Yarışmasında! Şimdi Gelinim Mutfakta Düşünsün! Fatih Ürek Yıldırım Gibi Çakacak!

Gelinim Mutfakta yarışmasının eski sunucu Fatih Ürek yeni bir yarışma programına katılmaya hazırlanıyor. Gelin evi programı teklifini kabul ettiği bilinen sunucu resmen Gelinim Mutfaktaya nispet yapıyor. İşte yarışma hakkında hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde!

Şarkıcı  ve sunucu olan Fatih Ürek daha önce Gelinim Mutfakta yarışmasını sunmuş ve oldukça beğenilmişti. Fakat yarışmadan ayrılan Fatih Ürek izleyenlerin kalbinde adeta bir boşluk bırakmıştı. Şen Şakrak sunumu ve yarışmacılara olan nazik tavırlarıyla sevilen Fatih Ürek'in, uzun süre Gelinim Mutfakta yarışmasına dönmesi beklenmişti. Fakat beklenen olmadı. Temelli Gelinim Mutfakta yarışmasına ve izleyenlere veda eden sunucu, konserlerine devam etmeye başlamıştı. Gelin Evi programında gelen teklif izleyenlerin adeta başını döndürdü. Aslı Hünel'in sunduğu yarışmayı artık Fatih Ürek'in sunacağı öğrenildi. Sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüyen tebrikleri en başta Gelin Evi yarışmasını izleyenler gönderdi. 

Gelinim Mutfakta Ses Getirmişti! 

Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Fatih Ürek çok büyük bir hayran kitlesini kendisine çekmeyi başarmıştı. Şarkıcılık yapan ve zaten hayran kitlesi bulunan Ürek, bu programla daha fazla insanın gönlünde yer edinmişti. Fakat Gelinim Mutfakta yarışmasında beklenmeyen bir gelişme izleyenleri şok etmişti. Yarışmada Fatih Ürek yerine başka bir sunucu vardı. Daha sonradan ortaya çıkan bilgilere göre programın konsept değiştirdiği ve her hafta farkla sunucu ile ekranlarda olacaklarını duyurmuşlardı. Bu duruma öfkelenen bazı izleyiciler bir daha Gelinim Mutfakta yarışmasını izlememe kararını dahi almışlardı. Şimdi ise bomba haber gündemi salladı! 

Şimdi Gelin Evinde! 

Sunucu ve kişiliği ile sevilen Fatih Ürek'in bir yarışma programından sunuculuk teklifi aldığı öğrenildi. Ekranların sevilen ve çok takip edilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta yarışmasında sunucu olacağı ortaya çıktı. Herkesi heyecanlandıran haber sonrası şimdi Gelinim Mutfakta yarışması düşünsün yorumları yapıldı. Şimdi ki sunucusu Aslı Hünel olan yarışma artık Fatih Ürek ile devam etme kararı aldıkları izleyenleri sevinç çığlıklarına boğdu. 

Aslı Hünel Neden Ayrılıyor?

İzleyiciler Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel'i donuk bulurken Fatih Ürek ile programa neşe geleceği yönünde yorumlarda bulundular. Aslı Hünel'in yarışma programından neden ayrıldığı ise merak konusu oldu. Henüz bu konuda bir açıklama yapılmasa da yakın zamanda duyurulması beklenmektedir. Gelin Evi yarışmasının yeni sunucusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış