11 Ocak 2022 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Gizli Zamlara Kanmayın! Bu Site İnternet Üzerinden Fiyat Karşılaştırması Yapıyor!

Gizli Zamlara Kanmayın! Bu Site İnternet Üzerinden Fiyat Karşılaştırması Yapıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte temel tüketim maddelerinde her geçen gün yeni zamlar gündeme geliyor. Ancak bazı internet siteleri fiyat karşılaştırması yaparak vatandaşa büyük kolaylıklar sağlıyor. Peki bu kolaylıklar arasında neler var? Hangi sitelerden fiyat karşılaştırması yapmak mümkün?

Temel Tüketim Maddelerine Zam Gelmeye Devam Ediyor


Artan dolar kuru ve sürekli kendisini gösteren enflasyon ile birlikte çok sayıda üründe fiyat artışları da beraberinde geliyor. Ancak bu fiyat artışları her zaman göz göre göre de yapılmıyor. Bazı zamlar gizli bir biçimde yapılıyor. İnternet üzerinden bazı siteler de bu ürünleri karşılaştırıyor. Peki zam yapılan ürünler hangileri? Hangi ürünlerdeki fiyat artışları insanları tedirgin ediyor? Fiyat karşılaştırması yapan internet siteleri hangileri?


Farklı Kalemlerde Fiyat Karşılaştırması ve En Uygun Fiyatlar Burada
Artan enflasyon market fiyatlarına yansımış durumda. Marketlerde satışa sunulan temel tüketim maddelerinden ayçiçek yağı, şeker, un ve çay gibi birçok ürüne ciddi zamlar gelmeye devam ediyor. Hal böyle olunca vatandaşın alım gücü her geçen gün daha da azalıyor. Birçok insan, bu sebeple indirimli ürünleri daha ciddi bir biçimde araştırmaya koyuldu.


Bu kapsamda da en dikkat çeken uygulama ise Cimri Market’ten geldi. Cimri Market birçok ürün türünde fiyat karşılaştırması yaparak

vatandaşlara karşılaştırma yaptığı birtakım fiyatları sunuyor. Birçok insan da özellikle temel tüketim ürünlerindeki fiyat farklarını ve en uygun fiyata temel tüketim mallarını nerede bulacağını merak ediyor. Herkesin merak ettiği bu soruların yanıtı ise Cimri Market uygulamasında yer alıyor.


İndirimli Ürünler Arasında Neler Var?


Cimri Market tarafından sunulan indirimli ürünler arasında 1 kilo Tiryaki Çay 12 lira 95 kuruşa, 5 litrelik Orkide ayçiçek yağı 63 lira 95 kuruşa, 5 kiloluk Akşener toz şeker ise 24 lira 90 kuruşa satışa sunulmuş durumda. Ayrıca 5 kiloluk Doruk unun fiyatı ise 17 lira 90 kuruş olarak belirlenmiş durumda.


Öte yandan geniş bir ürün yelpazesinde ürün karşılaştırmasını vatandaşlara sunan Cimri Market, hangi ürünün nerede satıldığına dair bilgileri de kullanıcı ile paylaşıyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış