12 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Survivor Büyük Sürpriz Yaptı! O Yarışmacı Da Geliyor! Hayranları Sevinçten Ağlıyor! Survivor Sensiz Olmazdı Be!

Survivor Büyük Sürpriz Yaptı! O Yarışmacı Da Geliyor! Hayranları Sevinçten Ağlıyor! Survivor Sensiz Olmazdı Be!

Yeni All Star yarışmacılarının açıklanması üzerine başka bir eski yarışmacının daha kadroda olacağı ortaya çıktı. Duyan herkes şok oldu. Herkes o kişinin gelmesini çok istiyordu. İşte Survivor yarışmasına katılacak olan sürpriz isim! Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların en heyecanlı yarışmalarından biri olan Survivor yeni sezonuyla ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Eskisi gibi tv8 kanalında yayınlanacak olan yarışmasının çok beklenen kadrosu geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabı İnstagram adresinden duyurulmuştu. Birbirinden iddialı olan yarışmacılar daha şimdiden konuşulmaya başlanmıştı. Asıl olay ise beklenen eski Survivor yarışması şampiyonun olmamasıydı. Yeni ortaya çıkan bir haberle gelecek olan yarışmacı duyuruldu. Herkesi çılgına çeviren ünlü isim bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. İşte herkesi merak içinde bırakan ünlü isim bakın kim! 

Yeni Survivor Kadrosunda Kimler Var?

TV8 kanalın en iddialı yarışmalarından biri olan Survivor, eski şampiyonlarıyla yeniden ekranlara dönmek için hazırlıklara başladı. Şimdiden üzerinde çok konuşulan ve kimin şampiyonluk kupasını alacağı konusunda iddialaşmalar bile başladı. Yeni yarışmacıların kadrosu ise resmi olarak Acun Ilıcalı tarafından hayranlarına duyuruldu. Survivor All Star ünlüler kadrosunda yer alacak olan isimlerin Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz olacağı öğrenildi. Gönüllüler takımında ise Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı olduğu açıklandı.

Turabi'nin Paylaşımları Kafa Karıştırmıştı! 

Survivor yarışmasının eski şampiyonu Turabi, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla kafa karıştırmıştı. Survivor başlamasına az kala eski Survivor fotoğraflarını yayınlayan Turabi, hayranlarından tepki almıştı. Kadroda olmadığı halde neden böyle paylaşımlar yaptığı herkesin akıllarında soru işaretleri bırakmıştı. Bu konuya dair asıl sürpriz ortaya çıktı. 

Turabi Yeniden Survivor Yarışmasında! 

Turabi yaptığı paylaşımlarla resmen açıkladı. Survivor yarışmasının sürpriz ismi olduğu ortaya çıkan ünlü isim resmen hayranlarını çıldırttı. Çok iddialı bir şekilde ekranlara yeniden dönecek olan isim hazırlıklarına devam ediyor. Spor yapmaya devam eden ve Survivor yarışması için dinç kalmaya çalışan Turabi bomba gibi yeniden TV8 kanalında Survivor yarışmasında izleyenlerle buluşacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış