12 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Neden Yayınlanmadığı Ortaya Çıktı! Seyirciler Çıldırdı! Bunun İçin Mi Beklemişler!

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Neden Yayınlanmadığı Ortaya Çıktı! Seyirciler Çıldırdı! Bunun İçin Mi Beklemişler!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 10 Ocak tarihinde yayınlanması beklenirken, yeni bölümleri maalesef ekranlarda olmadı. 10 Ocak olarak duyurulan yayın tarihi bir kez daha ertelendi. Dizinin neden yayınlanmadığı merak konusu olurken gerçekler ortaya çıktı. Meğer bu yüzdenmiş!

Ekranların vazgeçilmez dizisi Alparslan Büyük Selçuklu sevilen tarihi yapımlardan biridir. TRT1 kanalında yayınlanan dizi senaryosu ve oyuncularıyla oldukça konuşulmaktadır. Her bölümünde heyecanı zirveye çıkarmayı başaran dizi  Alparslan Büyük Selçuklu Emre Kalem'in imzasını taşımaktadır. Yılbaşından beri yayınlanmayan dizi artık izleyenlerin tepki vermesine neden oldu. Merakla bekleyen seyirciler sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler.  Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin neden ekranlarda olmadığı ise merak konusu oldu. Dizinin neden yayınlanmadığı ise yeni açıklandı. İşte dizi hakkında tüm detaylı bilgiler! 

Oyunculara Özel Ders Verilmişti

Başrollerinde Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür ve Yurdaer Okur gibi oyuncuların bulunduğu  Alparslan Büyük Selçuklu, tarihi konusuyla izleyenleri cezbetmektedir. Daha önce yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin öncesini anlatmaktadır. Sultan Alparslan'ın hayatını konu alan dizide ayrıca Selçuklu devletinin, siyasi hadiselerine, savaşlarına da değinmektedir. Herkesi büyüleyen bu yapımda oyuncuların usta bir şekilde kılıç kullanma ve at binme becerileri de dikkat çekmektedir. Hatta bu konudaki eğitimler için Kazakistan'dan özel öğretmenler getirilip, oyunculara dizi öncesi ders verilmiştir.

Gerçekler Ortaya Çıktı! 

 Her karesinde emek taşıyan dizi Yılbaşı için kısa bir mola vererek bir süre ekranlarda bulunmayacağını duyurmuş izleyenleri üzmüştü. 10 Ocak tarihinde TRT1  kanalında olması beklenen dizi herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin neden yayınlanmadığını merak edenler, sosyal medya üzerinden öğrenme çalıştılar. Fakat sonradan gerçekler ortaya çıktı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin neden beklenen tarihte yayınlanmadığı öğrenildi. 

İşte Bu Nedenden Yayınlanmıyormuş! 

Dizilerin yayına bir süre neden ara verdikleri öğrenildi. Ortaya çıkan bilgiler herkesi çok şaşırttı. Meğer bu nedenden dolayı bunca zaman  Alparslan Büyük Selçuklu  yayınlanmamış. Dizilerin Yılbaşı nedeniyle 2 3 hafta kadar ara vererek sponsor reklam almaları nedeniyle yayınlanmadığı ortaya çıktı. Alparslan Büyük Selçuklunun ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Yapılan bazı açıklamalara göre programın haftaya ekranlarda olacağı bilgisi verildi. Yeni bölüm için sabırsızlanan izleyiciler sosyal medya üzerinden isyan ederek yayın tarihinin çok geç zamana alındığı konusunda olumsuz tepkiler gösterdi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış