12 Ocak 2022 08:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Şok Aktüel 12 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Bu Hafta Aldın Aldın Bu İndirimler Kaçmaz

Şok Aktüel 12 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Bu Hafta Aldın Aldın Bu İndirimler Kaçmaz

Şok Market 12 ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Şok Market bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda da birçok müşteriyi birbirinden özel fırsatlar bekliyor. Bu kampanyaların ürün yelpazesinin de çok geniş olduğunu belirtmek lazım.

Şok Market 12 Ocak Aktüel Ürünleri İle Müşterilerini Bekliyor


Şok Market’in 12 Ocak 2022 Akteül Ürünler Kataloğu yayınlandı. Katalogda yer alan ürünlerin geniş bir yelpazeye sahip olması birçok kişi tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Peki Şok Market’in Aktüel Ürünler Kataloğu’nda bu hafta hangi ürünler yer alıyor? Bu ürünler arasında ne gibi fırsatlar yer alıyor.


Şok Market 12 Ocak Aktüek Ürünler kampanyasında yer verdiği fırsat ürünleri ve indirimler ile müşterilerini bekliyor.


Bu Ürünleri De Bu Fırsatları Da Başka Yerde Bulamazsınız


Şok Market’in 12 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında en çok dikkat çeken ürünler çeşitleri arasında mutfak gereçleri bulunuyor. Buna göre; Keramika Köşem Baharat Seti 29 lira 95 kuruştan satışa sunulurken; çok amaçlı metal kutular 9 lira 99 kuruştan raflardaki yerini alıyor. Mutfak gereçlerinde yer alan fırsatlar bu kadarla da sınırlı değil, Dörtlü plastik saklama kapları 34 lira 95 kuruşa süzgeçli kare kase ise 13 lira 95 kuruşa müşteriler ile buluşacak.


Şok Market’in 12 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında en dikkat çekeni ise JWIN Katlanabilir ve Taşınabilir Piyano oldu. 2 bin 399 Türk lirasına satışa sunulan piyanoda ayrıca kargo avantajını belirtmekte fayda var. Öte yandan Evdemo mira çekyat kanepe ise bin 199 Türk lirasına Şok Market müşterisinin beğenisine sunulacak.


Şok Market Geniş Ürün Yelpazesi Sunmaya Devam Ediyor


Peki Şok Market’in 12 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda başka hangi ürünler yer alıyor?

Şok Market’te mermer desenli katlanır masa 169 Türk lirası, yoga topu ise 89 lira 90 kuruşa Şok Market müşterisinin ilgisine sunulacak. Öte yandan egzersiz matları da 49 lira 95 kuruştan satışa sunuluyor. Ayrıca Şok Market’in geniş ürün yelpazesinin içerisinde çift kişilik battaniye ve halı gibi ürünler de yer alıyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış