13 Ocak 2022 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Yeni Kurtlar Vadisi Gümbür Gümbür Geliyor! Detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı! Burası Yalnız Kurt

Yeni Kurtlar Vadisi Gümbür Gümbür Geliyor! Detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı! Burası Yalnız Kurt

Türk televizyon tarihinin en çarpıcı yapıtları arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Osman Sınav, Yalnız Kurt isimli dizi ile ekranlara dönüyor. 1950’li yıllarda geçecek olan dizi için herkes yeni Kurtlar Vadisi yorumunu yapıyor. Peki dizi ne zaman ekranlarda yerini alacak?

Osman Sınav’dan Yeni Dizi: Yalnız Kurt


Türkiye’nin dizi tarihinin en çok izlenen ve en çok merak edilen yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizinin efsane yapımcı Osman Sınav, yepyeni bir dizi ile seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Çok uzun bir süredir dizi yapımcılığı gerçekleştirmeyen Osman Sınav’ın yeni yapımı hayranları tarafından da büyük bir heyecan ile bekleniyor. Yeni Kurtlar Vadisi adıyla duyurulan Yalnız Kurt dizisi yayınlamaya başlamadan hayranları kazanmaya başladı.


Yalnız Kurt Dizisi Herkesin Dilinde


Osman Sınav’ın yine yapımcılığı üstleneceği Yalnız Kurt dizisi henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin heyecanı geniş bir kitleyi sarmış durumda. Osman Sınav’ın yeni dizisini son olarak televizyon gazetecisi Yüksel Aytuğ, köşesine taşıdı. Osman Sınav’ın yakın tarih ve Türk kültürüne çok hakim biri olduğunu dile getiren Yüksel Aytuğ, Kurtlar Vadisi’ni de dizi tarihi için bir milat olarak niteledi.


Peki çok yakında ekranlardaki yerini alacak olan Yalnız Kurt’un konusu ne? Yalnız Kurt dizisinin yapımcısı Osman Sınav dizi hakkında ne söyledi?


Osman Sınav’ın özellikle haberlerin satır aralarını başarılı bir biçimde analiz etme özelliğinin çarpıcı olduğuna vurguda bulunan Yüksel Aytuğ, mafyatik ilişkilere dair başarılı puzzle biçimlerinin oluşturma konusunda başarılı olduğunu söyledi. Yüksel Aytuğ, köşe yazısında ayrıca, Osman Sınav’ın kendi hikayelerinde kullandığı karakterleri gerçek hayatın içinden seçtiğini ifade etti. Aytuğ ayrıca Osman Sınav’ın gerçek olayları da kendi senaryosunda ustalıkla işlediğine değindi.


Yalnız Kurt Dizisi’nin Konusu Ne?


Yalnız Kurt dizisi 1950’li yıllarda Türkiye’nin NATO’ya girme sürecinde geçiyor. Bu özelliği ile bir dönem dizisi olan Yalnız Kurt hakkında fragmanlarda yayınlanan metinleri çok başarılı bulduğunu aktaran Yüksel Aytuğ, diziyi büyük bir merakla beklediğini sözlerine ekledi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış