13 Ocak 2022 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Herkes Yağı İnternet Üzerinden Alacak! Öyle Bir Kampanya Var ki! Almamak Mümkün Değil

Herkes Yağı İnternet Üzerinden Alacak! Öyle Bir Kampanya Var ki! Almamak Mümkün Değil

Artan enflasyondan en çok etkilenen ürünler arasında yer alan ayçiçek yağında fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Bu artıştan en çok etkilenen ise sokaktaki vatandaş oluyor. 2022 yılında online satışları ile dikkat çeken Cimri Market’in sattığı ayçiçek yağları dikkat çekiyor.

Süper İndirimler Baş Döndürüyor


2022 yılına bomba gibi ürünlerle giren ve  hemen hemen her üründen ciddi fırsatları müşterisine sunan Cimri Market, beş litrelik ayçiçek yağlarında da çarpıcı indirimleri müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. Enflasyondan en çok etkilenen ürünler arasında yer alan ayçiçek yağları Cimri Market’te hangi fiyattan satışa sunulmuş durumda?


Yüksek enflasyon ve döviz kurunda yaşanan artışlar, temel tüketim maddelerinin fiyatlarında yaşanan artışta büyük bir etki sahibi oluyor. Temek tüketim maddeleri arasında yer alan ayçiçek yağı ise bu fiyat artışlarından en çok etkilenen ürünler arasında yer alıyor. Hal böyle olunca da vatandaş en ucuz ayçiçek yağını nereden alacağını merak edenler arasında yer aldı. 2022 yılına online satışları ile damga vurmaya hazırlanan Cimri Markette ayçiçek yağı fiyatları yurttaşı memnun etti. Cimri Market Biryağ, Orkide, Yudum ve  Migros gibi markaların beş litrelik ayçiçek yağlarını uygun fiyatlara satışa sunuyor. Peki Cimri Market tarafından gerçekleştirilen satışlarda ayçiçek yağlarının fiyatı ne kadar? Hangi ürünler daha çok satılıyor?
Cimri Market’te  5 Litrelik Ayçiçek Yağları Ne Kadara Satılıyor?


Cimir Market’in satışa sunduğu ayçiçek yağlarının fiyatları birçok insan tarafından konuşuluyor. Ayrıca çok sayıda vatandaş ayçiçek yağı alırken Cimri Market’i tercih ediyor. Cimri Market, özellikle ayçiçek yağı fiyatları ile dikkat çekiyor. Cimri Market’te satışa sunulan ayçiçek yağı fiyatları birçok insan tarafından da merak ediliyor. Cimri Market, 5 litrelik Biryağ ayçiçek yağını  67 lira 95 kuruşa, 5 litrelik Orkide ayçiçek yağını 63 lira 95 kuruşa, 5 litrelik Migros teneke ayçiçek yağını  70 lira 95 kuruşa, 5 litrelik Yudum teneke ayçiçek yağını 79 lira 95 kuruşa, 5 litrelik kırlangıç teneke ayçiçek yağını 75 lira 90 kuruşa, 5 litrelik ülker bizim teneke ayçiçek yağını ise  98 lira 95 kuruşa satışa sunuyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış