13 Ocak 2022 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Bu Dizileri Bir Oturuşta İzleyip Bitireceksiniz! İşte Su Gibi Akım Giden Kendine Hayran Bırakan Diziler

Bu Dizileri Bir Oturuşta İzleyip Bitireceksiniz! İşte Su Gibi Akım Giden Kendine Hayran Bırakan Diziler

Dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte dizi sektöründe de ciddi bir gelişme yaşanıyor. Pek çok insan ise hangi diziye başlaması gerektiği konusunda kararsızlıklar yaşıyor. Yeni bir dizinin heyecanını yaşamak isteyenler için kendisine hayran bırakan Türk yapımı dört diziyi sizin için derledik.

Bu Dizilere Dikkat!


Pandeminin de etkisi ile birlikte dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte Türk dizileri de dünyaya açılma fırsatı buldu. Peki bu konuda en başarılı diziler hangileri? Dijital platformlarda yer alan bu dizilere bir önce başlamanız gerekiyor.


Kulüp 

Listemizin ilk sırasında son günlerin de en popüler dizileri arasında yer alan Kulüp bulunuyor. Kulüp dizisi 1950’li yılların İstanbul’unda geçiyor. Bir dönem İstanbul’da yaşamış olan Yahudilerin hikayesine odaklanan dizide dönemin İstanbul’unu, Gökçe Bahadır ve Fırat Tanış’ın muhteşem oyunculuğunu seyredebiliyorsunuz. Kulüp dizisi Netflix platformunda izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin ilk sezonunun ikinci kısmı da çok yakın bir tarihte yayınlandı.


Masum

Listemizin ikinci sırasında ise başrollerinde Haluk Bilginer ile Ali Atay’ın yer aldığı Masum dizisi yer alıyor. Sekiz bölümden oluşan ve oldukça çaprıcı olayları işleyen Masum dizisinde, yönetmen kimsenin masum olmadığı bir cinayetin ortasında bırakıyor seyirciyi. Peki gerçek masum kim? Masum dizisi Blu Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

Doğu

Listemizin üçüncü sırasında ise bir komedi dizisi bulunuyor. Komedyen Doğu Demirkol’un şöhret basamaklarını nasıl tırmandığı kısa bölümler halinde seyirciye sunuluyor. Türkiye’de uzunca bir süredir yapılamayan kısa sit com tarzı ile seyirciye sunulan dizi çerezlik denilebilecek bir türde. Doğu dizinde Doğu Demirkol hem başrolde hem de yönetmen koltuğunda yer alıyor. Dizi, Blu Tv’de izleyicileri bekliyor. Doğu dizisi iki sezonu geride bırakmasıyla da dikkat çekti.

Fatma

“Türkler seri katil dizisi çekemez” algısını yerle bir eden dizi ilk çıktığı günden bu yana oldukça fazla konuşuldu. Eğer başrolde Burcu Biricik’in rol aldığı Fatma dizisini izlemediyseniz elinizi çabuk tutun. Dizinin şu ana dek sadece bir sezonu yayınlandı.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış