14 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Camdaki Kız Dizisinin Hayri'si Üstsüz Fotoğraf Paylaştı! Herkes Nalan Seni Birde Böyle Görsün Dedi! Yeni İmajı Yakıyor!

Camdaki Kız Dizisinin Hayri'si Üstsüz Fotoğraf Paylaştı! Herkes Nalan Seni Birde Böyle Görsün Dedi! Yeni İmajı Yakıyor!

Camdaki Kız dizisinde er alan oyunculardan biri Hayri dizide başrol olmamasına rağmen çok sevilen isimler arasında yer alıyor. Ceyhan Cihangir son paylaşımıyla çok konuşuldu. İmaj değiştiren oyuncuya Nalan seni bir de böyle görsün yorumları yapıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi öncelik olarak oyuncu kadrosunda yer alan isimlerle dikkatleri üzerine çekerken, Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanmış olmasıyla da beğeni kazanmaktadır. Gerçeklerden esinlenerek kurgulanan dizi her sahnesiyle büyük heyecan yaşatmaktadır. Rollerini resmen yaşayarak oynayan oyuncular, diziye izleyenlere tüm duyguları derinden hissettirmektedir. Burcu Biriciğin başrolünde olduğu dizi Camdaki Kız reytinglerde de üst sıralamalarda yer alırken yeni yayınlanan fragmanıyla da çok konuşulacak gibi görünmektedir. Özellikle dizide Hayri karakterinin imaj değişikliğinin büyük bir yankı uyandırması beklenmekte. Bıyıklarını kesip farklı bir stille kameralara poz veren oyuncu hayranlarından tam not almayı başardı. 

Nalan Gerçekleri Öğrenmişti!

Camdaki Kız dizisi uzun aradan sonra yeniden ekranlara dönmek için hazırlanırken, yeni bölümü oldukça merak konusu oldu. Özellikle artık sarpa saran işlerin devam edip etmeyeceği, Nalan'ın gerçekleri artık öğrenip öğrenmeyeceği büyük heyecan uyandırdı. Dizide artık bazı düğümler çözülmüş, gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştı. Özellikle Sedat'ın Cana ile beraber olması Nalan'ın en büyük vurgunlarından biri olmuştu. Yeni bölümünde ise herkese resti çeken daha güçlü bir Nalan görmeyi bekleyen izleyici, bu isteklerinin karşılanması ummaktadır. 

Müslüm Gürses Hayranı! 

Camdaki kız dizisinde başroller dışında dikkat çeken isimlerden biri de Hayri oldu. Farklı karakteri ve tavırlarıyla diziye renk katan aynı zamanda kendinden ödün vermeyen ünlü oyuncu, diziye gelişiyle hayranlarından büyük beğeni almıştı. Sosyal medya üzerinde oldukça aktif olan oyuncu Ceyhan Cihangir yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı haline geldi. Özellikle Müslüm Gürses hayranı olduğu düşünülen oyuncunun, sık sık Müslüm Gürses paylaşımı yapması daha da ilgi odağı haline gelme nedenlerinden biri oldu. Son paylaşımıyla gözleri üzerine çeviren oyuncu herkesi çok şaşırttı. 

Son Paylaşımı Olay Oldu! 

Hayri karakterine can veren oyuncu Ceyhan Cihangir'in yaptığı paylaşım olay oldu. Görenler Nalan seni bir de böyle görsün dedi. Bıyıklarını kesen oyuncunun yeni imajı daha çok beğenildi. Tarzında da değişiklik yaparak resmen ortalığı yaktı geçti. İşte ünlü oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı çok beğenilen kareleri!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış